Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen myyjä/Myyntikoordinaattori

Haluaisitko sinäkin kuulua joukkoomme verkonrakennuksen tukkumaailman eturintamassa?

Tarjoamme tähän mahdollisuutta avoimella tehtävällä TEKNINEN MYYJÄ/MYYNTIKOORDINAATTORI verkonrakennusmyynnin organisaatiossa, asemapaikkana Kuopion tai Joensuun palvelumyymälä.

Teknisen myyjän/Myyntikoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.

  • vastata Rexelin tarjoamien kokonaisratkaisujen ja palvelukonseptien myynnistä verkkoyhtiöille ja verkonrakennusyhtiöille
  • projektikauppa urakointiyritysten kanssa
  • tarjousten laskenta ja valmistelu verkonrakennuksen asiakkuuksille                   
  • määräaikaiset kilpailuttamiset ja sopimusten teko eri asiakasyritysten kanssa
  • sisäinen yhteistyö ja kontaktit tavarantoimittajiin.

Myyntialueena on Itä-Suomi ja tarvittaessa myös Pohjois-Suomi. Asiakkuuksiin kuuluvat niin verkkoyhtiöt, verkkourakoitsijat kuin sähkö -ja televerkkoyhtiöt.

Toivomme sinulta kokemusta verkon rakentamisyhtiöistä (urakointi) tai verkon suunnittelusta, verkkoyhtiöistä ja/tai komponenttien toimittajapuolelta sekä teknistä ymmärrystä verkonrakennuksesta ja ylläpidosta. Myynnillisesti voit olla valmis myynnin ammattilainen tai myyjän urasi alkutaipaleella. Olet luontaisesti myynninnälkäinen tuloksentekijä, jolla on kyky kuunnella ja hakea asiakkaille ratkaisuja. Kertyvät ajokilometrit eivät sinua hetkauta. Nykyaikaisten järjestelmien (CRM, Dynamics, Excel jne) erittäin hyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Työssä onnistumistasi tukee kahdeksan hengen tiimi, jolla on vahva osaaminen alalta. Tukenasi on myös erikoistuneet myynnin tukihenkilöt. Iso kansainvälinen organisaatiomme luo mahdollisuudet kouluttautua, kehittyä ja edetä työtehtävissä.   

Mielenkiintosi herättyä tähän vakituiseen ja monipuoliseen työhön tukkumaailman näköalapaikalla mainiolla työyhteisöllä höystettynä, niin täytä hakemuslomakkeemme ja liitä mukaan ansioluettelo. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (vastaaminen onnistuu myös älypuhelimella). Hakuaika päättyy 14.6.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jukka Kokkonen p.010 5093 856 tai myyntijohtaja Jussi Arola p.010 5093 611 arkisin klo:9-15.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Olemme lähellä ja saatavilla 24/7. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen.

Rexel on helppo ja luotettava kumppani asioida kaikissa tilanteissa. Laaja valikoimamme tuotteita, innovatiivisia palveluita sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi kuuntelemme, opimme historiasta ja panostamme tulevaisuuteen.

Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi!

Lisätietoja ja yhteystietomme löydät osoitteesta www.rexel.fi

Tekninen myyjä/Myyntikoordinaattori

Kuopio
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus