Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen myyjä, Onninen Tampere ja Pori

Hakuaika alkaa: 15.06.2022
Hakuaika päättyy: 17.07.2022

Tule mukaan auttamaan asiakkaitamme! Haasteet ovat sinulle mahdollisuuksia onnistua, asenteesi ja ammattitaitosi ovat timanttia!
Asiakaskokemus on luonnollisesti toinen nimesi!

Haemme Onnisen Teollisuus-yksikköön Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle teknistä myyjää aktiiviseen sähkötuotteiden myyntiin alueen teollisuusasiakkaille.

Tehtävänäsi on konsultoiva sähkötuotteiden myynti sekä muun myyntiryhmän tukeminen ja asiakkuuksien hoitaminen. Asiakkainasi ovat oman vastuualueesi teollisuusasiakkaat kuten teollisuusurakoitsijat, laiterakentajat ja perusteollisuus. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan avulla. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa ja aktiivisena osana ammattitaitoista tiimiä. Toimimme lähellä asiakasta, joten tehtävä pitää sisällään myös matkustamista. Toimipaikkasi tulee olemaan Tampereen Kalkussa, myös Pori on mahdollinen.

Edellytämme sinulta:
- vankkaa taustaa ja työkokemusta teollisuudesta ja myynnistä
- vahvaa sähköteknistä tietämystä
- halua oppia uusia tapoja tehdä myyntityötä
- soveltuvaa teknistä koulutusta
- asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä
- oma-aloitteisuutta, sinnikkyyttä ja tuloksentekokykyä
- vastuunottokykyä

Tarjoamme sinulle itsenäistä tehtävänkuvaa, myyntivastuuta ja jatkuvan itsensä kehittämismahdollisuuden mielenkiintoisessa ja haastavassa toimintaympäristössä. Sinulla on hyvä ja ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi sekä Onnisen laajan organisaation tuki. Isossa konsernissa voit valita lukuisista lisäkoulutusvaihtoehdoista itseäsi kiinnostavat, ja saat hyvät K-ryhmän henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä to 23.6. klo 9-12 ja 30.6. klo 10-12 aluemyyntijohtaja Marko Nyrhiseltä puh. 050 4698376 tai [email protected].

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.7.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan ripeästi.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyjä, Onninen Tampere ja Pori

Onninen Oy
Tampere
Pori
Vakituinen

Julkaistu 18.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti