Skip to main content

Tekninen myyntipäällikkö

Haemme nyt kasvumme tueksi Teknistä myyntipäällikköä vastaamaan Lumme Energian aurinkosähköjärjestelmien myynnistä niin yrityksille, kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Johdat tehtävässäsi oman työskentelysi lisäksi myyntihenkilöstöämme toimien heidän esihenkilönä, kouluttajana sekä lähitukena. Tehtävääsi kuuluu myös uusien myyntihenkilöiden rekrytointi ja perehdytys valtakunnallisesti. Lisäksi vastaat loppuaisakkaiden asiakastyytyväisyydestä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Olet tavoitteellinen ja innostut myynnin johtamisesta, esihenkilöroolista, sekä tehtäväsi kehittämisestä jatkuvasti. Aktiivinen myyjäverkoston rakentaminen rekrytointeineen sekä kouluttaminen sujuvat sinulta luontevasti.

Työssäsi olet tuloksellinen, myyntihenkinen ja liiketoimintalähtöinen sekä valmis tarttumaan rohkeasti uusiin haasteisiin. Hyvät johtamis- ja organisointitaidot sekä positiivinen asenne auttavat sinua viemään asioita eteenpäin myös käytännön tasolla. Toimenkuva on uusi, joten sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa tehtävän sisältöön ja toiminnan kehittämiseen myös omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi.

Me Lumme Energialla tarjoamme sinulle hyvän ja joustavan työyhteisön, mukavat työkaverit, kannustavan palkkauksen ja asianmukaiset edut sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä tehtävässäsi tulevaisuuden energiaratkaisujen parissa. Voit työskennellä Jyväskylän, tai Mikkelin konttoriltamme käsin, sekä osin etänä työskennellen. Työ vaatii matkustusvalmiutta valtakunnallisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään viimeistään 6.10. ilmoituksen hakupainikkeen kautta tai osoitteessa careers.mps.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Lumme Energialta Business Manager Joona Kinnunen 29.9. klo 8-10, puh. 040-669 3610 sekä MPS Konsultti Mika Herlin 23.9. klo 9-11, puh. 050-4167617.


Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää Energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyntipäällikkö

Lumme Energia
Mikkeli
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti