Skip to main content

Tekninen päällikkö

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi tekninen päällikkö?

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme teknistä päällikköä Etelä-Suomen alueelle, painopisteenä pääkaupunkiseutu, Upinniemi ja Raasepori.

Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset osaksi Puolustuskiinteistöjen rakennuskannan kunnossapitoa. Olet avainasemassa kunnossapidon koordinoinnissa, PTS:n laatimisessa ja toteutuksessa.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.
  3. Pääset mukaan kehittämään toimintatapoja ja menetelmiä, joilla varmistamme toimintamme määrätietoisuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden edetessämme kohti nollatoleranssia.

Olet tekninen päällikkö ja toimit kunnossapitojohtajan alaisuudessa 1.1.2021 aloittaneessa Puolustuskiinteistöissä. Toimit yhteistyössä neljän muun Puolustuskiinteistöjen teknisen päällikön kanssa, kuten myös muiden kunnossapito-organisaation henkilöiden kanssa. Yhteistyöpiiriisi kuuluu myös koko Puolustuskiinteistöjen henkilöstö sekä tarvittavissa määrin asiakkaiden edustajat. Vastaat Puolustuskiinteistöjen hallinnassa olevan kiinteistöomaisuuden kunnossapidon kokonaisuuden koordinoimisesta omalla vastuualueellasi. Tehtävänäsi on tukea, ohjeistaa ja auttaa oman vastuualueen teknistä henkilöstöä kaikissa kunnossapitoon liittyvissä asioissa sekä raportoida alueen tilanteesta.

Osallistut alan kilpailutuksiin sekä vedät kunnossapidon hankkeita. Toiminnan kehittäminen ja alan seuraaminen ovat myös osana päivittäistä työtäsi.

Toimipisteesi tulee olemaan Puolustuskiinteistöjen tiloissa lähellä asuinpaikkaasi. Pääasiallisena vastuualueenasi tulee olemaan Etelä-Suomi eli noin viidennes Puolustuskiinteistöjen hallinnoimista kiinteistöistä.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hae meille tekniseksi päälliköksi, jos sinulla on

  • rakennusalan AMK tutkinto (rkm, ins, DI) tai vastaava
  • vähintään viiden vuoden kokemus alan tehtävistä
  • kokemusta projektityöstä ja -johtamisesta
  • hallinta pitkäjänteisen kiinteistöjen ylläpidon vaatimusten ymmärtämisestä
  • hyvät esimies- ja johtamistaidot
  • matkustusvalmiutta
  • kykyä oma-aloitteisuuteen, jämäkkyyteen, järjestelmällisyyteen, vastuullisuuteen, luottamuksellisuuteen, joustavuuteen
  • hyvä osaaminen esim. Microsoft Office-työkaluista ja halu opetella uusia tietojärjestelmiä.

Edellytämme ajokorttia ja omaa autoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitojohtaja Kaj Lindholm, p. 0294 83 2800 (soittoaika 1.6. klo 12.00–16.00 ja 2.6. klo 8.00–11.00).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 05.06.2022.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti