Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen päällikkö

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sahan Raumalle. Investoinnin arvo on 200 miljoonaa euroa ja yksikön vuosituotanto on noin 750 000 kuutiota mäntysahatavaraa. Rakennettava saha tulee olemaan teknologialtaan ja tehokkuudeltaan edelläkävijä maailmassa. Rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä ja tuotanto käynnistyy  vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana.

Haemme Metsä Fibren Rauman sahalle

TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Roolisi tulevaisuuden Metsässä

Teknisenä päällikkönä vastuullasi on sahan teknologia ja sen suorituskyky. Varmistat suunniteltujen tuotantotavoitteiden saavuttamisen vastaamalla kokonaisvaltaisesti sahan koneista sekä laitteista ja niiden käytettävyydestä. Tehtävässäsi huolehdit käyttäjäkunnossapidon osaamisen ja toimintamallin jatkuvasta kehittämisestä. Tehtävääsi sisältyy myös investointien suunnittelu ja koordinointi sekä kehittämishankkeiden toteutus kustannustehokkaasti. Vastaat yhteistyöstä kunnossapitokumppanimme Botnia Mill Servicen ja muiden palvelutoimittajien kanssa. Teknisenä päällikkönä olet sahan johtoryhmän jäsen ja raportoit sahanjohtajalle. Aloitat roolissasi jo sahan rakentamisen aikana syksyllä 2021 ja olet mukana käynnistämässä sahan tuotantoa yhdessä muiden Metsän osaajien sekä kumppaneiden kanssa.

Miten onnistut tehtävässä?

Menestyäksesi työssäsi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva tekninen tai metsäalan koulutus. Kokemus mekaanisesta metsäteollisuudesta tai kunnossapidosta ja sen järjestelmistä katsotaan eduksesi. Viet asioita itsenäisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin ja sinulla on aito kiinnostus teknologiaan. Hahmotat ja ymmärrät teknisiä kokonaisuuksia. Työskentelytapasi on systemaattinen ja ennalta suunnitteleva, olet myös vahvasti sisäistänyt jatkuvan parantamisen periaatteet. Arvostamme kehittävää ja kannustavaa joukkuepeliasennetta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle suorittamiselle.

Miksi Metsä?

Metsä Fibre johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän maailman moderneimmalla sahalla, jossa sinun on mahdollista edelleen kehittää itseäsi sekä osaamistasi yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa sahanjohtaja Maija Perävainio, puh. 040 510 3304. Maijan tavoitat parhaiten ke 2.6. klo 12-15, ke 9.6. klo 13-16 ja pe 18.6. klo 12-15.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki tiistaihin 22.6.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Tekninen päällikkö

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus