Skip to main content

Tekninen palveluasiantuntija

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita.

Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Matkalla kohti hiilinegatiivisuutta teemme konkreettisia tekoja: luovumme fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. www.vantaanenergia.fi

Teknistä asiakaspalvelua energisellä asenteella!

Etsimme nyt teknistä palveluasiantuntijaa energiapalvelut -liiketoimintaamme huolehtimaan lämpötuotteidemme teknisestä asiakaspalvelusta. Tehtäviisi sisältyy LVI-suunnitelmien tarkastamista, asiakaslaitetarkastuksia sekä asiakastukea. Lisäksi osallistut lämpösopimusten tekemiseen sekä kaukolämpöliittymien rakentamisen seurantaan.

Teknisenä palveluasiantuntijana myönnät ja hallinnoit lämpöurakoitsijaoikeuksia sekä kommentoit rakennuslupia. Tehtävälläsi on suora vaikutus siihen, että kaukolämpöverkkomme ja lämmön yhteistuotantomme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Energia-ala muuttuu vauhdikkaasti ja kanssamme pääset mukaan kehittämään tulevaisuuden lämpö- ja energiapalveluita.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti niin toimisto- kuin työmaatehtävissäkin kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa tuemme ja kannustamme toisiamme hyviin työsuorituksiin.
  • Tehtävä on monipuolinen yhdistelmä teknistä asiantuntemusta sekä asiakastyötä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista innovatiivisuus ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esim. LVI-, talotekniikka tai energia-alalta.
  • Sinulla on ajokortti ja eduksesi katsomme mahdollisuuden käyttää omaa autoa työtehtävissäsi.
  • Muutaman vuoden työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä katsomme eduksesi.
  • Olet sosiaalinen ja viihdyt asiantuntija- sekä asiakaspalvelutehtävissä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa 1.8.2022 alkaen tekninen palvelupäällikkö Pasi Nissinen, [email protected], p. 09 829 0576.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 21.8.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Vantaan Energia vaikuttavuus

Vantaan Energia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Vantaan Energia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Vantaan Energia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Vantaan Energia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti