Skip to main content

Tekninen tuoteasiantuntija, sellu-, paperi- ja prosessiteollisuuden sakeusmittalaitteet

Haluaisitko olla osa tiimiämme ja työskennellä ensiluokkaisten tuotteiden parissa parantaen asiakkaidemme menestystä?

Tervetuloa ottamaan urasi ensimmäinen tai seuraava askel. Haemme tuoteasiantuntijaa Valmet Analyzers and Measurement tuotteille ja sovelluksille. Päätehtäväsi on tukea teknisissä asioissa ja kouluttaa etänä sekä käytännön läheisesti meidän globaalia myynti- ja huolto-organisaatiotamme asiakkaita unohtamatta. Lisäksi odotamme sinun olevan kykenevä tukemaan tuote-ja sovellusprojektejamme sekä kehittämään huoltopalvelujamme.

Jos Valmet Analyzers and Measurement tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, käy katsomassa lisätietoja täältä Click here

Toimipaikkasi tulee olemaan Kajaanissa, mutta työsi edellyttää valmiutta matkustamiseen. Jos Kajaani on sinulle tuntematon tuttavuus ja uusi kokemus, käy katsomassa lisätietoa täältä https://www.kajaani.fi/ ja https://www.visitkajaani.fi/en/get-to-know-to-kajaani/

Odotukset

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta

  • Insinööri- tai muu soveltuva tekninen koulutus antaa riittävät valmiudet työn suorittamiselle
  • Prosessiteollisuuden kokemus on eduksi mutta sen puute ei ole este hakea tehtävää, tärkeintä on halukkuus oppia lisää sellu-, paperi-, ja muusta prosessiteollisuudesta
  • Työtehtävät vaativat riittävän käytännön suomen- ja englannin kielitaidon
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä, koska työskentelemme eri työympäristöissä ja eri kulttuureissa 
  • Rohkeutta toimia itsenäisesti
  • Kykyä hallita ja hoitaa tarvittaessa useita haastavia työtehtäviä samanaikaisesti
  • Valmiutta matkustaa

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, jotta voit menestyksekkäästi toimia yhdessä myynti- ja huolto-organisaatiomme sekä asiakkaittemme kanssa. Menestyäksesi tässä tehtävässä ja globaalissa työympäristössä sinun tulee olla ennakkoluuloton tiimipelaaja. Kokenut joukkueemme tarjoaa sinulle hyvän tuen, jotta menestyt ja kehityt tässä tehtävässä.

Me tarjoamme

Me tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden työskennellä maailman johtavien mittaustuotteiden parissa palvellen asiakkaita ja globaaleja sidosryhmiämme.  Sinusta tulee yksi avainhenkilö osaavassa ja kokeneessa ammattitaitoisessa tiimissä, joka arvostaa panostasi ja tukee oppimistarpeitasi. Tiimimme voimin viihtyvyytesi taataan ja sinusta tullaan pitämään hyvää huolta.

Lisätietoja

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Liity joukkoomme ja lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään 24.11.2021. Odotan innolla hakemustasi.

Jos haluat lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä Janne Määttä, Manager Measurements, +358 40 5774556 tai  janne.maatta (at) valmet.com

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Tekninen tuoteasiantuntija, sellu-, paperi- ja prosessiteollisuuden sakeusmittalaitteet

Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus