Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teknisen suunnittelun päällikkö (tuulivoima), Kiinteistökehitys

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Suomen tavoite on olla maailman ensimmäinen fossiilivapaa hyvinvointiyhteiskunta vuoteen 2035 mennessä. Uusiutuvan energian tuotantomahdollisuuksien lisääminen on osa myös Metsähallituksen strategiaa ja ilmasto-ohjelmaa. Tulevina vuosina valtion maille on rakentumassa uutta tuulivoimaa vähintään 400 megawatin edestä, ja Metsähallituksen roolina on kehittää hankkeet rakennusvalmiiksi. Meillä on pitkä kokemus tuulivoiman hankekehityksessä.

Haemme nyt joukkoomme teknisen suunnittelun päällikköä vakituiseen työsuhteeseen Kiinteistökehitys-yksikköömme Vantaalle. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Tehtävässäsi vastaat tuulivoimahankkeiden teknisestä suunnittelusta niin maalla kuin merelläkin. Yhteistyö ja verkostot ovat tärkeä osa monipuolista tehtäväkuvaasi, suunnittelutyössä toimit yhdessä hankittavan konsultin kanssa. Vastaat tuulivoimahankkeiden rakentamiseen liittyvistä teknisen puolen lupa-asioista ja osallistut hankkeiden myyntiprosesseihin osana tuulitiimiä. Sähkötekninen suunnittelu pitää sisällään mm. puiston sisäisen sähköverkon, sähköasemasuunnittelun ulkoisen sähköverkon ja tuulivoimahankkeen liittymäsuunnitelmat sekä mahdollisen yhteistyön sopimisen kantaverkkoon liittymisestä muiden relevanttien toimijoiden kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta uusiutuvan energian alalta. Kielitaitovaatimuksena on sujuva englannin kielen taito. Työssä tarvitset myös hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, tavoitteellisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä sekä strategista ja analyyttista ajattelua. Arvostamme kiinnostusta uusiutuvan energian toimialaan ja halukkuutta kehittyä ja oppia uutta. Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Etätyö on tehtävässä mahdollista, tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista lähinnä kotimaassa. 

Työssä menestymisesi tueksi saat parhaista alan osaajista koostuvan tuulitiimin jäsenet. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan uusiutuvan energian hankkeiden parissa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Hankkeissamme on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet työuralla kehittymiseen.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.6.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa tuulivoimapäällikkö Otto Swanljung, puh. 0405601715, otto.swanljung@metsa.fi

Teknisen suunnittelun päällikkö (tuulivoima), Kiinteistökehitys

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 19.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus