Skip to main content

Teknisen turvallisuuden osaaja

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.Haemme teknisen turvallisuuden tiimimme vahvistukseksi

TEKNISEN TURVALLISUUDEN OSAAJAA

Tehtäväsi on toimia teknisen turvallisuuden asiantuntijana erilaisissa teollisuuden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä yhdessä tiimin kanssa teknisen turvallisuuden palveluja. Työhösi kuuluu myös näiden palvelujen myyminen sekä toteutuksen suunnitteleminen yhdessä muiden organisaatioiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. erilaiset selvitystyöt, riskitarkastelut, konsultointi, asiakirjojen laatiminen (mm. lupahakemukset ym. viranomaisasiakirjat). Erikoisalaasi voivat olla esim. prosessiturvallisuus, toiminnallinen turvallisuus, turva-automaatio tai koneturvallisuus.

Asiakkaitamme ovat mm. prosessiteollisuusyritykset, konepajat ja muut teollisuuden toimijat. Tarjoamme työtä innovatiivisessa, asiantuntevassa ja rennossa tiimissä. Lähimmät kollegasi työskentelevät Helsingissä, mutta toimivat etäyhteydet mahdollistavat tässä tehtävässä työskentelyn missä päin Suomea tahansa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet aktiivinen ja toimeen tarttuva luottotekijä, joka nauttii yhteistyöstä ja yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa. Tässä työssä pääset hyödyntämään myös järjestelmällisyyttäsi ja ryhmätyötaitojasi. Sopiva koulutus- tai kokemustausta on tekniikan alalta, esim. prosessi- tai turvallisuustekniikka. Työssä tarvitaan sekä suomen että englannin kieltä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Punta puh. 0400 298 465, parhaiten tavoitettavissa arkipäivisin klo 15-16 välisenä aikana, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 2.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

WWW-osoite: http://sweco.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Punta puh. 0400 298 465, parhaiten tavoitettavissa arkipäivisin klo 15-16 välisenä aikana, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.
Työpaikan osoite: 00240 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.08.2021
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Teknisen turvallisuuden osaaja

Sweco Finland Oy
Helsinki
Hämeenlinna
Joensuu
Pori
Tampere
Turku
Vaasa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja