Skip to main content

Tekstiilihuoltaja Kannukseen

Tekstiilihuoltaja Kannukseen

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tekstiilihuoltajaa/pesulatyöntekijää asiakasyrityksellemme Kannukseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu mm. mankelointi, froteen taitto, hotelli- ja laitostekstiilien lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus.

Työhön perehdytetään joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, asenne ratkaisee. Työajat ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, 8-16.

Jos sinulla on kokemusta ompelutyöstä työn tai vapaa-ajan kautta, on tämä eduksi ja tämän myötä työtehtävät voivat olla vielä monipuolisempia.

Tehtävä on fyysisesti raskasta ja edellyttää 18 vuoden ikää sekä ryhmätyötaitoa. Työturvallisuuden vuoksi tulee sinun osata suomen kieltä.

Jos koet pärjääväsi kiireen keskellä, voit olla etsimämme tekijä. Työt alkavat syyskuun puolivälin tienoilla tai sopimuksen mukaan.
Työsuhde solmitaan aluksi Bolt Worksin ja työntekijän välillä. Tietyn ajan jälkeen työllistyminen suoraan asiakkaalle on mahdollista.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tekstiilihuoltaja Kannukseen

69100 Kannus
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus