Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekstiilihuoltoalan tekijä Kempeleeseen

Etsimme nyt Kempeleeseen tekstiilihuoltoalan tekijää.

Työtehtäviin kuuluu pyykin vastaanotto, lajittelu ja pesuprosessin hoito sekä tekstiilien viimeistely- sekä pakkaustehtävät, pyykin kuljetus ja asiakasrajapinnassa toimiminen. Työ itsessään on fyysistä, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja oma-aloitteisuutta, sitoutumista ja aitoa halua oppia uutta.

Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukainen palkkaus ja hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Eduksi katsomme reippaan työotteen, timanttisen asenteen ja aiempaa kokemusta alasta. Ajokortti on edellytyksenä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot antaa ja hakemukset voi lähettää:
Sanna Kovalainen 050 444 4425 sanna.kovalainen@sihti.fi
Heli Keränen 050 444 4465 heli.keranen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Kovalainen, +358 504444425, sanna.kovalainen@sihti.fi

Tekstiilihuoltoalan tekijä Kempeleeseen

90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus