Skip to main content

Telineapulaisia Kemiin

Haemme asiakkaillemme TELINEAPULAISIA Kemiin!

Työtehtäviisi kuuluu avustavat telinetyöt, joten voit olla joko työuraasi aloitteleva ilman aikaisempaa kokemusta alalta, tai jo alalla kokenut konkari. Työ tapahtuu mm. erilaisilla tehdasalueilla, siihen kuuluu sekä telineiden tekoa että niiden purkua. Tehtävässäsi toimit kokeneiden telineasentajien parina.

Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, valmiutta tehdä fyysistä ja korkeilla paikoilla tapahtuvaa työtä sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työntekoon kannustavassa porukassa, luotettavan palkanmaksun sekä avaimet oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jos koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi alla olevan linkin/painikkeen kautta jo tänään ja tule työskentelemään osaksi Sihti-tiimiämme. Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi, sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Minja Murtomaa
050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Meillä Sihdillä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ. Olemme osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Telineapulaisia Kemiin

Sihti
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja