Skip to main content

Etsimme nyt TELINEASENTAJAA Oulun alueelle.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Telineasentajan työnkuva muodostuu erilaisista telineiden asennus- ja purkutöistä, sekä sääsuojien asentamisesta. Kohteena voi olla niin rakennustyömaat, kuin teollisuuden kohteetkin. Työtä on tarjolla ympäri vuoden asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Toivomme, että olet jo työskennellyt alalla ja hommat hoituvat itsenäisesti. Tärkeitä ominaisuuksia tähän tehtävään valittavalla on erityisesti hyvä työmoraali, tekemisen meininki sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin.

MITEN HAET PAIKKAA:

Voit hakea paikkaa, alla olevan linkin kautta.
Jos kaipaat lisätietoja voit kilauttaa Miisa Valtoselle numeroon 050 444 4497 tai laittaa mailia miisa.valtonen@sihti.fi.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miisa Valtonen, miisa.valtonen@sihti.fi

Telineasentaja

Sihti
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Nokia
Sihti
Oulu