Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Telineasentaja kesätyö

Etsimme TELINEASENTAJIA kesätöihin Jyväskylän alueelle!

Toivomme, että olet jo työskennellyt alalla jo aiemmin esimerkiksi telineapulaisen tehtävissä ja hommat alkavat hoitua itsenäisesti. Töissä pitää olla hyvä tekemisen meininki sekä voimassa oleva työturvakortti. Myös koulutuksesta alalle on etua.

Työtehtävät tulevat painottumaan suurimmaksi osaksi rakennustyömaille, mutta myös teollisuuskohteita saattaa päiviin kuulua. Tässä työssä pääset siis näkemään vaihtelevia työympäristöjä. Pääasiassa työtehtävät ovat telineiden kasaamista ja purkamista. Töitä on aina tarpeen mukaisesti tarjolla, jopa ympäri vuoden jos oma tilanteesi sen sallii.

Hakemusta kirjoittaessasi kerrothan meille aiemmasta kokemuksestasi rakennusalalta tai telineiden parissa, niin osaamisesi pääsee parhaalla tavalla käyttöön. Jos reissuhommien teko voisi maistua, kerrothan senkin.

Sinulle voimme tarjota kunnollisen palkan osaamisen mukaan ja lisäksi asianmukaiset varusteet sekä kunnon työvälineet. Plussana vielä loistava työporukka!

Jos olet kiinnostunut telineasentajan tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aleksi Arjakka, aleksi.arjakka@adecco.fi

Telineasentaja kesätyö

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus