Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Telinetyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Raahen seudulle TELINETYÖNTEKIJÖITÄ.

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviisi kuuluvat aiemmasta kokemuksestasi riippuen joko rakennustelineiden asentajan tai telineapulaisen tehtävät eri rakennustyökohteissa.

Telineasentajat tekevät vastuullisempia rakennustelineiden asennustöitä erilaisissa työmaakohteissa. Telinepulaisen työ puolestaan sisältää avustavia tehtäviä, kuten rakennustelineiden osien kantamista ja toimittamista telineasentajille. Töitä tehdään tiukat turvallisuusmääräykset huomioiden ja asianmukaisia varusteita ja turvavaljaita käyttäen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin aamuvuorossa (klo 7.00-15.30). Palkka on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen ja määrittyy osaamisesi mukaan. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta rakennusalalta tai rakennusalan koulutusta, lähtöpalkkasi on 11,04 € / tunti. Lisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjolla on pääasiassa pitkäaikaisia työsuhteita ja aika ajoin tekijöitä tarvitaan myös lyhyempään remonttiapuun. Jätä hakemuksesi ja keskustellaan haastattelussa tarkemmin, mitkä toiveesi töiden suhteen ovat!

Mitä odotamme?

Telineapulaisilla aiempi kokemus telinetyöstä on eduksi, olennaisinta on kuitenkin avoin ja motivoitunut asenne työntekoon. Telineasentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia tiimipelureita, joilla pysyvät työkalut käsissä eikä päätä huimaa korkeissakaan paikoissa.

Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Töiden alkamiseen mennessä sinulla tulee olla hankittuna myös voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari: p. 045 261 4955, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Telinetyöntekijä

86100 Pyhäjoki
Raahe
92400 Siikajoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti