Skip to main content

Teollisuuden kokoonpanija

Teollisuuden kokoonpanija

Haemme asiakkaallemme kivääritehtaalle pakkaajia ja kokoonpanijoita tuotannon manuaalisiin työvaiheisiin.

Tehtävissä vaaditaan hyvää käden ja silmän yhteistyötä sekä laatua vaalivaa työotetta. Työ on vastuullista ja siinä tulee olla oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Toivomme, että sinulla on kokemusta teollisuustuotannosta tai sinulla on alan koulutus. Kokemuksen karttuessa tehtaalla voi edetä/siirtyä muihinkin tuotannon tehtäviin. Työntekijöillä on hyvä olla oma auto käytössä vuorojen ja tehtaan sijainnin takia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia konepajatöitä nykyaikaisessa ja siistissä konepajaympäristössä, menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä täyttämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Aleksandra Misiorowska maanantaisin puhelimitse kello 13-14 numerosta 046 922 82 18 tai muina aikoina: aleksandra.misiorowska@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Teollisuuden kokoonpanija

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus