Skip to main content

Teollisuusmaalari

Etsimme menestyvälle asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria Vaasaan. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät ovat monipuolisia maalaustehtäviä ja tapahtuvat pääasiassa kokoonpanolinjalla. Työ on pääasiassa metallituotteiden maalausta, mutta työhön kuuluu myös mm. viimeistelytöitä sekä kokoonpanotyötä. Työhön kuuluu myös jonkun verran tietotekniikan/automaation käyttöä.

Edellytämme maalaus/pintakäsittelyalan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta teollisuuden maalaustöistä. Valmius vuorotöihin on myös edellytys tehtävään.

Tärkeää on osaava ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi alan ammattilaisena sekä hyvät ansiomahdollisuudet. Asiakkaalla on modernit sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa nopeasti. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4012 tai sähköpostilla sami.rinta-valkama@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sami.rinta-valkama@barona.fi, +358 50 597 4102

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Teollisuusmaalari

Barona Teollisuus
Vaasa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus