Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teollisuusmaalari

Teollisuusmaalari

Bolt yhdistää rakennusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon ja logistiikan työt ja työvoiman uudella tavalla. Tavoitteenamme on saada työ ja työntekijä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme asiakkaillemme TEOLLISUUSMAALARIA Kajaaniin.

Asiakasyrityksemme ovat täydenpalvelun konepajoja, jotka ovat erikoistunut suurten hitsattujen rakenteiden ja koneiden valmistukseen sekä myös teollisuuskunnossapitoon.

Arvostamme aiempaa kokemusta ja koulutusta märkämaalauksesta, jauhemaalauksesta, hiekkapuhalluksesta sekä työstettävien materiaalien tuntemusta.

Jos sinulta löytyy rautainen maalaustaito sekä halu ja kyky tehdä asiat viimeisen päälle, niin olet etsimämme tekijä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Odotamme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta korkeapainemaalauksesta / ruiskutuksesta
- Tarkkaa työnjälkeä
- Asennetta opetella ja kehittää omia taitoja

Tarjoamme sinulle:

- Hyvän ja rennon työyhteisön
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn

Pasi Pellikka 050 331 5943
pasi.pellikka@bolt.works

Miska Lahtonen 050 443 2561
miska.lahtonen@bolt.works

Haku päättyy: 31.1.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!