Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teollisuusmaalari Jyväskylään

Teollisuusmaalari Jyväskylään, Jyväskylä

Olisiko aika aloittaa uusi TYÖsuhde? Haaveiletko teollisuusmaalarin tehtävistä?

Poikkeukselliset olot huomioiden toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti, tasavertaisesti ja helposti videohaastatteluina . Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään TEOLLISUUSMAALARIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävä: Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten metallikappaleiden jauhemaalaus-, suojaus-, ripustus- sekä purkutehtävät maalauslinjastolla. Tehtaassa pääset hyödyntämään nykyaikaisia laitteita ja olemaan osa maalaustiimiä.

Sinulta toivotaan:

  • aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksesta tai jonkinlaisista pintakäsittelyn tehtävistä
  • huolellisuutta ja tarkuutta
  • oma-aloitteisuutta
  • hyvää työasennetta
  • hyviä ryhmätyötaitoja, englanninkielen taito katsotaan eduksi
  • vuorotyövalmiutta

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä vakituiseksi asiakasyrityksen listoille.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 07.05.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: jani-pekka.falt@barona.fi, 0505762153

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Teollisuusmaalari Jyväskylään

Barona Teollisuus
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus