Skip to main content

Teollisuuspuhdistaja

Teollisuuspuhdistaja

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuuspuhdistajia suurtehoimurointitehtäviin Kuopioon sekä Siilinjärvelle.

Työ on fyysisesti rankkaa ja päivät voivat olla pitkiä. Työolosuhteet voivat olla haasteelliset eli korkeat ja ahtaat paikat eivät saa sinua ahdistaa. Työ on parityöskentelyä, joten sinun tulee luonteeltasi tiimipelaaja. Asenne ratkaisee ja hyvälle tekijälle on töitä tiedossa pitkäksi aikaa!

Jos sinulla on kokemusta tehdasalueella työskentelystä, on tämä sinulle eduksi. Tehtävässä vaaditaan 18-vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskorttia. Eduksesi katsotaan myös se, jos sinulta löytyy C-kortti ja ammattipätevyys.

Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku päättyy: 1.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Teollisuuspuhdistaja

71800 Siilinjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus