Skip to main content

Teollisuusputkihitsaaja ja -asentaja / Eristyspeltiseppä / Tarjouslaskija

Sinä siellä, teollisen urakoinnin, kunnossapidon ja tarjouslaskennan osaaja – tule meille töihin!

Meillä Lämpösululla on uudenvuoden kunniaksi haku päällä. Etsimme saumattomiin riveihimme teollisuusputkihitsaajia, teollisuusputkiasentajia, eristyspeltiseppiä sekä tarjouslaskijaa.

Olemme kotkalainen teollisuusputkistojen, telineiden ja eristystöiden ammattilainen, joka on vastannut asiakkaidensa kunnossapito- ja urakointityötarpeisiin jo yli 35 vuoden ajan. Alaamme ovat vaativat ja monipuoliset rakennusurakat ja kunnossapitotyöt, jotka toteutamme eheänä kokonaisuutena – horjumattomalla ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä.

Porukassamme tiivistyy ammattitaito, korkea työmoraali ja hyvä meininki.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja ensiluokkaiset työsuhde-edut, unohtamatta timanttista työporukkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Arvostamme osaavia ja ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on korkea työmoraali ja oikeanlainen asenne asiakkaita kohtaan. Monipuoliset työtehtävät teollisuusympäristössä vaativat tekijältään järjestelmällistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaslähtöistä ajattelua. Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja sovituissa aikatauluissa pysyminen ovat työmme perusperiaatteita, joita noudatamme kaikissa asiakkuusprojekteissamme. Ajokortti on kaikissa tehtävissä välttämätön, sillä työskentely tapahtuu pääosin Kotkan, Haminan ja Kouvolan alueilla.

Jotta projektit menevät nappiin, etsimme kenttätyön lisäksi timanttista tarjouslaskijaa. Työ sopii uraansa aloittavalle tai konkarille, ja tekninen koulutus luetaan eduksi. Työ vaatii Microsoft Office -työkalujen käytön osaamista. Jos intoa löytyy, pestissä on myös mahdollisuus edetä projektipäälliköksi.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 31.1.2022 mennessä. Täytä hakulomake osoitteessa https://www.lamposulku.com/rekrytointi.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat seuraavilta henkilöiltä:

Markku Kuusisto, p. 040 055 3258, markku.kuusisto(at)lamposulku.com.

Mika Saikkonen, p. 050 919 0845, mika.saikkonen(at)lamposulku.com.

Teollisuusputkihitsaaja ja -asentaja / Eristyspeltiseppä / Tarjouslaskija

Lämpösulku Oy
Kotka
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Tampere
Bolt.Works Oy
Kouvola
Bolt.Works Oy
Kokkola