Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teollisuussähköasentaja vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa teollisuuden huolto- ja asennustehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

Teollisuussähköasentajana teet huolto- ja asennustehtäviä betonituotetehtaalla Tuusulassa. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi tehtaan päivittäisiä sähköisiä perustarkastuksia, huoltoja ja asennusta, sekä myös isompia vuosihuoltoja. Työt tehdään kattavan perehdytysjakson jälkeen itsenäisesti tai ammattitaitoisen työparin kanssa. Työaika on arkisin päivävuorossa.

Olethan hakijana hyvän peruskunnon omaava, yhteistyökykyinen sekä halukas kehittymään alalla. Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja oma-aloitteista persoonaa. Työ vaatii myös tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa. Eduksi luemme aiemman kokemuksen tuotantolaitosten sähköisistä huolto- ja asennustöistä, mutta tämä ei ole välttämätön edellytys.

Vaadimme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja)
  • valmiutta tehdasympäristössä työskentelylle
  • ymmärrystä työturvallisuuden merkityksestä.

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä
  • pitkäaikaisen työsuhteen
  • ammattitaitoisen ja kannustavan työympäristön
  • kattavan perehdytyksen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi paikkaan pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittu palkataan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 0504648493, arkisin klo 13-14.

Hae paikkaa viimeistään 25.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: markus.korpela@barona.fi, 0504648493

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Teollisuussähköasentaja vakituiseen työsuhteeseen

Barona Teollisuus
Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus