Skip to main content

Teollisuussiivoojia, 3 hlö, Tampere

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme  siivoojia tuotantotilojen puhtaanapitoon!

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, jonka kesto on sovittavissa asiakkaan tarpeiden sekä hakijan käytettävyyden puitteissa. Etsimme työntekijöitä sekä sekä osa- että kokoaikaisiin työsuhteisiin! Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan nopeasti. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 3: 11,57€/h). 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta sekä ripeää ja motivoitunutta työotetta. Edellytämme, että hakijalla on voimassaoleva työturvallisuuskortti. Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustan tuntumassa, myös parkkitilaa löytyy hyvin.

Pääset siivoamaan moderneilla työkaluilla ja saat mukavan tiimin, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työhösi. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.