Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Terassiasentaja

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa
vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakayrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassien rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista kirvesmiehentöistä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta, etenkin kattotyöntekijän työstä katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan Be-luokan ajokortti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan
päättymistä. Täytä hakemuksesi linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/13398 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00,
puh. 050 411 6508.

---------------------------------------
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Työpaikan osoite: 33100 TAMPERE
Palkkaus: Rakennusalan työehtosopimus
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan heti.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.07.2021
Ilmoitus jätetty: 16.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Terassiasentaja

Tampere
Kangasala
37100 Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 31.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus