Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Terminaalityöntekijä Tampereelle, keikkatyö

Terminaalityöntekijä Tampereelle, keikkatyö

Haemme asiakasyrityksellemme terminaalityöntekijöitä Tampereen Myllypuroon.

Pääasiallinen tehtäväsi on terminaalissa tapahtuvaa pakettien lajittelua, trukilla ajamista, lemppausta ja lavojen siirtoa.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja huolellista sekä tarkkaa otetta työhön. Voit olla jo kokenut tai aloittelija sillä tehtäviin saa hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on oikea asenne ja luotettavuus.

Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkatyötä, joka tapahtuu pääsääntöisesti ilta- ja yövuorossa. Vuorot sijoittuvat illassa yleisesti 15-21, 14-22 tai 18-22, yössä 22-06 tai 00-06. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti tilanteen mukaan.

Mikäli sinua kiinnostaa nopeatempoinen työympäristö, mukava työnjohto sekä AKT-Terminaalitoiminnan työehtosopimuksen mukainen palkka (aloituspalkka 14,01€/h+lisät), haethan meille töihin mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works

Haku päättyy: 19.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Terminaalityöntekijä Tampereelle, keikkatyö

Bolt.Works Oy
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus