Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Terminaalityöntekijöitä kesäksi (15-40 h/vko) K-ryhmään Turun alueterminaaliin

Hakuaika alkaa: 13.01.2022
Hakuaika päättyy: 27.02.2022

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Kesko Logistiikan Turun terminaaliin Lietoon

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä tavarankäsittelytehtäviin. Työtä tehdään eri olosuhteissa, -20/+2/+5 C.

Odotamme sinulta:
- hyvää fyysistä kuntoa
- numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä (aamu-, ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroissa)
- vähintään 18 vuoden ikää
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu kesäsesongin ajalle sopimuksen mukaan. On myös mahdollista aloittaa jo ennen kesää tarvittaessa työhön kutsuttavana työntekijänä. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaaliesimies Tommi Nikula, 010 53 21008, [email protected].
Lähetä hakemuksesi 27.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
----------
Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Terminaalityöntekijöitä kesäksi (15-40 h/vko) K-ryhmään Turun alueterminaaliin

21420 Lieto
Kesätyö

Julkaistu 28.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti