Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Terveydenhoitaja, Kallion perhekeskus

Kiinnostaako sinua työ odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Tule terveydenhoitajaksi Kallion perhekeskuksen äitiys- ja lastenneuvolaan. Haemme terveydenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Kallion perhekeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskeisellä paikalla osoitteessa Toinen linja 4c. Kallion perhekeskuksessa pääset työskentelemään monialaisessa tiimissä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Henkilöstömme koostuu 31 terveydenhoitajasta ja 2 lähihoitajasta. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Äitiysneuvolan tavoitteena on turvata odottavan äidin, sikiön ja vastasyntyneen terveys. Neuvolassa tuetaan vanhempia lapsen syntymän aiheuttamaan muutokseen sekä edistetään ja ylläpidetään koko perheen terveyttä ja hyvinvointia.

Lastenneuvolan tavoitteena on turvata lapsen terveys ja tukea vanhempia, jotta lapsella olisi edellytykset terveeseen kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin. Lastenneuvolassa seurataan ja tutkitaan lapsen kasvua ja kehitystä, keskustellaan perheen terveystottumuksista sekä perhettä mahdollisesti askarruttavista kysymyksistä. Neuvolasta lapsi saa myös kansallisen rokotusohjelman mukaiset rokotukset vakavia sairauksia vastaan.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Käytössämme on Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi huomioimme loppuvaiheen terveydenhoitajaopiskelijat joilla on vähintään 160 op ja yksi neuvolaharjoittelu suoritettuna.

Yhteystiedot: Tuija Purhonen, osastonhoitaja
p. 040 3340 122
tuija.purhonen@hel.fi
Työpaikan osoite: Toinen Linja 4C, 00053 VERO
Palkkaus: 2727,01 e/kk
Työ alkaa: 4.10.2021-31.5.2022/ sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-650-21
Ilmoitus jätetty: 28.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10976076

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Terveydenhoitaja, Kallion perhekeskus

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus