Skip to main content

Terveydenhoitaja, neuvola

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Tule terveydenhoitajaksi Lauttasaaren äitiys- ja lastenneuvolaan. Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen. Lauttasaaren neuvola sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskeisellä paikalla osoitteessa Taivaanvuohentie 6. Lauttasaaren neuvolassa pääset työskentelemään monialaisessa tiimissä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Lauttasaaren neuvolassa työskentelee 11 terveydenhoitajaa. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin klo 8.00-18.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme on mm. etäperhevalmennusryhmät, 6kk ikäisten ryhmäneuvola, 3-vuotiaiden terveystarkastukset päiväkodissa ja raskausdiabetes-ryhmät. Vastaanottotyön lisäksi tehtäviisi voi kuulua ryhmämuotoista toimintaa, kehittämistyötä ja puhelinpalvelua. Käytössämme on Apotti -asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos
- sinulla on aiempaa kokemusta neuvolatyöstä
- hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja teet hoitotyötä ylpeydellä
- olet jo valmis Apotti -potilastietojärjestelmäosaaja tai nopea oppimaan järjestelmän käytön
- puhut sujuvaa suomea ja hallitset mahdollisesti muitakin kieliä kuten englantia

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa sisältäen eri vastuualueita kiinnostuksen mukaan
-ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet
- kattavan perehdytyksen
- hyvät Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, työmatkasetelin, henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntaedut, alennuksia liikkeisiin ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon

Haastattelut pidetään viikolla 50. Tiedustelemme myös mahdollisia suosittelijoita.

Tervetuloa töihin maailman toimivimpaan kaupunkiin huippuammattilaisten joukkoon tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä lasta odottavien ja lapsiperheiden kanssa! Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja vastaamme kysymyksiin.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi ruotsin kielen taidon ja aikaisemman neuvolatyökokemuksen, joustavuuden, hyvät yhteistyötaidot sekä myönteisen suhtautumisen työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn.

Yhteystiedot: Osastonhoitaja Christina Lundqvist 050 301 2402, christina.lundqvist@hel.fi
Ylihoitaja Katja Mattila 050 402 2685 katja.mattila@hel.fi
Työpaikan osoite: Taivaanvuohentie 6, 00200 HELSINKI
Palkkaus: 2727,01€/kk
Työ alkaa: 17.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-805-21
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079013

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Terveydenhoitaja, neuvola

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus