Skip to main content

Terveyskeskushammaslääkäri, Espoon hammashoito

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Palveluillamme haluamme vahvistaa asukkaiden kykyä edistää ja ylläpitää omaa terveyttä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme terveyskeskushammaslääkäriä sijaisuuteen 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena hammashoidon arkipäivystys.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön ja ajanmukaisten työvälineiden lisäksi palkkauksen kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta-/kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Tehtäväkohtainen palkka on 4182,43 euroa ja mahdollinen työkokemuslisä.

Työtehtäväsi koostuu monipuolisesta päivystysluonteisesta kliinisestä potilastyöstä. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Meillä on myös mahdollisuus tehdä iltatöitä.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon hammashoidon arkipäivystys, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 38 h 15min/viikko
Tehtävä on määräaikainen, mahdollisuus vakinaistaa myöhemmin.

Kelpoisuusvaatimukset: edellytämme, ettäsinulla on laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja 2 vuoden kliininen työkokemus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: työkokemusta vastaavista tehtävistä ja vastuullista työotetta sekä hyvää palveluasennetta. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Maarit Kumpulainen [email protected] puh. 046 8771172
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 4182,43 €/kk
Työ alkaa: 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 16.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1442-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11627492

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Terveyskeskushammaslääkäri, Espoon hammashoito

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti