Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Terveyskeskuslääkäri

Haemme Koillisen terveysasemalle Puistolaan terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveysasemamme sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee 9 lääkäriä ja 11 hoitajaa, lisäksi meillä toimii mielenterveys-ja päihdehoitaja. Terveysasemalla toimii myös farmasisti, joka auttaa mm. lääkitysten ja lääkelistojen kanssa. Fysioterapeuttien suoravastaanotto on naapuriasemalla.

Meillä on mukava ja toimiva työyhteisö, pitkät hoitosuhteet työparimallin mukaan. Työilmapiiri on hyvä ja yhteistyökykyinen, konsultaatioapu on järjestetty nuoremmille ja on kokeneemmillekin itsestäänselvyys. Koulutuksiin kannustamme.

Työ on monipuolista ja moniammatillista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Voit halutessasi tehdä myös pientoimenpiteitä, äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Myös nuorempien kollegoiden kouluttaminen voi olla osana tehtäväkuvaasi. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi.

Puistolan terveysasema on Koillisen terveysaseman toimipiste. Muiden Koillisen toimipisteiden (Malmi, Jakomäki, Suutarila) kanssa tehdään yhteistyötä.

Palkkaus on Helsingin paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen, Työaika on 38t 15min viikossa, osa-aikainen työ on mahdollista. Päivystysvelvollisuutta ei ole. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista ja tarvittaessa voimme avustaa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-413-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa lääkäriksi Helsinkiin!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: ylilääkäri Mehmeti Arber,
040 6740382
arber.mehmeti@hel.fi
Työpaikan osoite: Ajurinaukio 1, 00750 HELSINKI
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.10.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-02-413-21
Ilmoitus jätetty: 30.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10980220

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Terveyskeskuslääkäri

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus