Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Testaaja/Koeajaja

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme.

Uskomme, että yrityksen menestys riippuu monimuotoisuudesta ja että se on kasvumme perusta. Meille ihmisten erilaiset taustat ja taidot ovat rikkaus, ja haluamme luoda yhteisöä, jossa KAIKKI voivat olla sellaisia kuin ovat. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Hei testaaja/koeajaja! Onko mielessä ollut uusien haasteiden löytyminen uuden vuoden kynnyksellä? Kaipaatko monipuolista toimintaympäristöä? Meillä olisi tarjolla kiinnostava työtehtävä, joten ota mukava asento ja lue loppuun!

Konecranesin sähkölaitetehdas Hyvinkäällä sijaitsee pääkonttorimme välittömässä läheisyydessä, samalla tontilla vaihdetehtaan kanssa. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten omalla autolla tai joukkoliikennettä hyödyntäen. Tehtaamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä ja päivittäisjohtaminen tehtaillamme tapahtuu Lean-periaatteiden mukaisesti, jossa haluamme kehittyä jatkuvasti. Olemme työyhteisö, jossa ohjaamme ja tuemme toisiamme, vastavalmistuneesta pitkänlinjan osaajiin. Onnistumme ja kehitymme yhdessä!

Haemme Hyvinkäälle sähkölaitetehtaalle testaajaa/koeajajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Hyvinkään tehtailla valmistamme asiakkaille teollisuuteen ja satamiin yksilöityjä nostureita. Tässä testaajan työssä pääset varmistamaan raskaiden nostureiden sähköohjausjärjestelmien toimivuutta ja käyttöturvallisuutta, ja omalta osaltasi takaamaan nostureidemme korkealuokkaisen laadun.

Työsi vaihtelevuus ja kokemuksen kartuttaminen on meillä mahdollista, sillä suosimme työnkiertoa. Kokemusta kartuttamalla työnkuvasi laajuus kasvaa ja monipuolisuus lisääntyy. Tiimissämme kannustetaan avoimuuteen ja oma-aloitteisuuteen, jotta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi ja työn mielekkyyteen.

Meille Konecranesilla on tärkeää turvallinen työympäristö ja hyvinvoiva henkilöstö. Haluamme tarjota sinulle kattavat edut, jotta voimme osaltamme tukea hyvinvointiasi, ja työn ja vapaa-ajan mielekästä yhdistämistä. Käytössämme on myös työaikaliukumat ja työaikapankki, jotka mahdollistavat joustavuuden, kun sitä tarvitset.

Mitä toivoisimme sinulta?

  • Olet suorittanut sähkötekniikan perustutkinnon 
  • Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä 
  • Osaat lukea sähkökuvia, sekä havainnoida sieltä mahdollisia ongelmia
  • Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisuuden ja kyvyn ratkaista ongelmia
  • Sinulla on IT:n- ja MS Officen perustaidot
  • Suomen kielen taito on välttämätöntä työssäsi
  • Tulet toimeen englannin kielellä, suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi sinulle on 

  • Kokemus kojekaappien kasaamisesta ja johdotuksesta
  • Hyvä hahmotuskyky (Layout- suunnittelua varten)

Heräsikö kiinnostuksesi tehtävää kohtaan?
Odotamme innolla hakemustasi tähän tehtävään ja mahdollisuutta päästä keskustelemaan testaajan roolista sähkölaitetehtaallamme. Jätä CV:si ja hakukirjeesi oheisen hakulinkin kautta pikimmiten, mutta viimeistään 6.2.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja etenemme hakuprosessissa, ole siis ripeä.

Haluaisitko kysyä tehtävästä vielä lisää? Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa  Tomi Vahtera, puh. 040-7469448 / [email protected]. Tavoitat Tomin parhaiten arkipäivisin klo 10-15 välillä.

Odotellessasi yhteydenottoamme pääset tutustumaan meihin seuraavien linkkien kautta:

Konecranesilaiset
Tervetuloa Konecranesill
Goliath

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme  maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.

Konecranes vaikuttavuus

Konecranes synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Konecranes synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Konecranes

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Konecranes Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti