Skip to main content

Testaus insinööri

Haemme Testi-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen, Aggregatesin tuotekehitykseen Tampereelle.

 

Tehtävänkuvaus

Testi-insinöörinä toimit Aggregatesin Innovations -tiimissä joka on osa Aggregatesin tuotekehitysorganisaatiota. Olet mukana murskaus- ja seulontalaitteiden tuotekehityksen projektiryhmissä jossa vastaat projektin testaussuunnitelman laatimisesta  sekä testien valmisteluista ja suorittamisesta suunnitelman mukaisesti tehtaalla ja/tai kentällä. Analysoit testi- ja mittaustuloksia, keräät tehdas- ja kenttätestauksen aikana tulleita palautteita ja raportoit tuloksista projektiryhmälle. Ylläpidät ja kehität testaukseen liittyviä menetelmiä, tiloja, välineitä ja laitteita ja käytät Metso Outotecin sisäisiä ja ulkoisia partnereita sekä yhteistyökumppaneita.

 

Odotamme 

Tehtävä sopii DI tai insinööritason koulutuksen sekä teknisen työkokemuksen omaavalle työntekijälle, joka haluaa tehdä konkreettista ongelmanratkaisua ja tuotekehitystyötä. Toimit osana tiimiä mutta oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tapa työskennellä on välttämätöntä. Työtehtävissä onnistuaksesi pystyt kommunikoimaan tekniikasta sekä suomeksi, että englanniksi. Sinulla on käytännön osaamista mekaanikasta ja hydrauliikasta. Kokemus sähköstä ja/tai automaatiosta on etu. Kokemuksesi käyttää sujuvasti yleisesti käytettyjä ohjelmistoja on välttämätöntä.

 

Tarjoamme

Testausinsinöörinä pääset mukaan Metso Outotecin kivenmurskaus- ja seulontalaitteiden tuotekehitykseen konkreettisella tavalla. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvattamaan ammatillista osaamistasi osana loistavaa työporukkaa. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti eri sidosryhmien kanssa.

Me Metso Outecilla tarjoamme ison talon edut, josta viimeisimpänä esimerkkinä on työsuhdepyörä. Pidämme myöskin ammatillista kehitystä tärkeänä, joten meillä on mahdollisuus kehittää uraa haluamaasi suuntaan. Metso Outotecilla sydämenasiana on myös kestävä kehitys. 

 

Lisätietoja 

-    Ville Viberg, Engineering Manager Testing, +358 400 812 552, ville.viberg@mogroup.com
-    Ilpo Nieminen, Director Innovations, +358 400 897 002, ilpo.nieminen@mogroup.com

Haethan tehtävää Metso Careers- sivujen kautta viimeistään 5.12.2021 mennessä. Muistathan liittää mukaan palkkatoiveesi.

Testaus insinööri

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus