Skip to main content

Testi-insinööri

Haemme Testi-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen, Aggregatesin tuotekehitykseen Tampereelle.

 

Tehtävänkuvaus

 

Testi-insinöörinä toimit Aggregatesin R&D-tiimissä, joka on osa Aggregatesin tuotekehitysorganisaatiota. Olet mukana murskaus- ja seulontalaitteiden tuotekehityksen projektiryhmissä, jossa vastaat projektin testaussuunnitelman laatimisesta sekä testien valmisteluista ja suorittamisesta suunnitelman mukaisesti tehtaalla ja kentällä. Analysoit testi- ja mittaustuloksia, keräät tehdas- ja kenttätestauksen aikana tulleita palautteita ja raportoit tuloksista projektiryhmälle. Ylläpidät ja kehität testaukseen liittyviä menetelmiä, tiloja, välineitä ja laitteita. Käytät myös apunasi Metso Outotecin sisäisiä ja ulkoisia partnereita sekä yhteistyökumppaneita.

 

Odotamme 

 

Tehtävä sopii DI tai insinööritason koulutuksen sekä teknisen työkokemuksen omaavalle työntekijälle, joka haluaa tehdä konkreettista ongelmanratkaisua ja tuotekehitystyötä. Toimit osana tiimiä, mutta oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tapa työskennellä on välttämätöntä. Työtehtävissä onnistuaksesi pystyt kommunikoimaan tekniikasta sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on käytännön osaamista mekaanisista laitteista ja halu tulla niiden testaamisen ammattilaiseksi, jos et sitä vielä ole. Kokemus hydrauliikasta, sähköstä ja/tai automaatiosta on etu. Kokemuksesi käyttää sujuvasti yleisesti käytettyjä ohjelmistoja on välttämätöntä.

 

Tarjoamme

 

Testausinsinöörinä pääset mukaan Metso Outotecin kivenmurskaus- ja seulontalaitteiden tuotekehitykseen konkreettisella tavalla. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvattamaan ammatillista osaamistasi osana loistavaa työporukkaa. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti eri sidosryhmien kanssa.

Me Metso Outotecilla tarjoamme ison talon edut, josta viimeisimpänä esimerkkinä on työsuhdepyörä. Pidämme myöskin ammatillista kehitystä tärkeänä, joten meillä on mahdollisuus kehittää uraa haluamaasi suuntaan. Metso Outotecilla sydämenasiana on myös kestävä kehitys. 

 

Lisätietoja 

-    Ville Viberg, Engineering Manager Testing, +358 400 812 552, [email protected]
-    Ilpo Nieminen, Director Innovations, +358 400 897 002, [email protected]

 

Haethan tehtävää Metso Careers- sivujen kautta viimeistään 7.8.2022 mennessä. Muistathan liittää mukaan palkkatoiveesi.

Metso Outotec vaikuttavuus

Metso Outotec synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Metso Outotec synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Metso Outotec

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Metso Outotec Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti