Skip to main content

Tiedonvaihdon asiantuntija

Rejlers Mittauspalvelut liiketoimintayksikkö tuottaa energiamittauksen, tiedonhallinnan, tiedonvaihdon, energiaraportoinnin ja analytiikan ratkaisuja energiayhtiöille, teollisuudelle ja kiinteistösektorille. Fokuksessa on uusien älyverkkopalveluiden kehittäminen tulevaisuuden energiamarkkinoille ja jakeluverkoille.

Kehitämme innostuneesti uusia älyverkkopalveluratkaisuja ja joukossamme on positiivista pöhinää! Liiketoiminnan kasvaessa haemme innovatiiviseen joukkoomme Datahub-tiedonvaihdon asiantuntijaa.


Mitä odotamme sinulta?

  • kokemusta ja ymmärrystä sähkömarkkinoiden Datahub-tiedonvaihdosta ja sopimusprosesseista
  • kokemusta sähköyhtiön asiakastietojärjestelmien käytöstä
  • kykyä saattaa asiat päätökseen, määrätietoisuutta, oma-aloitteellisuutta
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta

Eduksi katsomme:

  • tuntemuksen energiamarkkinoiden toiminnasta
  • kokemuksen mittauspalveluliiketoiminnasta
  • taseselvitysosaamisen


Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin nopeasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisäksi saat:

  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot käyttöösi
  • osaavan ja motivoituneen organisaation tuen vahvasti kasvavassa konsernissa
  • kilpailukykyiset edut


Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 15.7.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: projektipäällikkö Samuli Saine, samuli.saine(at)rejlers.fi

Liity joukkoomme kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja uusiutuvaan energiamarkkinaan ja tulevaisuuden älykkäisiin sähköverkkoihin.



Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Noin 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiedonvaihdon asiantuntija

Vantaa
Vaasa
Turku
Savonlinna
Salo
Porvoo
Pori
Mikkeli
Oulu
Lohja
Lappeenranta
61300 Kurikka
Kuopio
Kouvola
Kemi
Kotka
Kajaani
Jyväskylä
Joensuu
Imatra
Hämeenlinna
Hyvinkää
Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti