Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tietohallintovastaava

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut Oy, tarjoaa jätehuoltopalveluita Keski-Suomessa toimiville yrityksille. Mustankorkea-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 19,9 M€ ja työllistämme tällä hetkellä lähes 50 henkeä.

Ilmoittelussa kumppanina toimii Adecco Oy, mutta hakemukset osoitetaan suoraan Mustankorkealle.

Etsimme TIETOHALLINTOVASTAAVAA kokoaikaiseen, vakituiseen tehtävään.

Mustankorkean tietohallintovastaavana vastaat tietohallintofunktion toiminnasta ja raportoit talous- ja hallintopäällikölle. Tehtäviisi kuuluu:

-IT-hankinnat (sisältäen hankinnan kilpailutuksen ja koordinoinnin sekä sopimusten hallinnan) ja näihin liittyvä budjetointi

-Tietojärjestelmien ja IT-laitteiden ylläpito, koordinointi ja kehittäminen

-Tietoturvallisuuteen liittyvien ohjeiden ja toimintatapojen ylläpito sekä kehittäminen

-Yhteistyö ulkoisten kumppaneiden kanssa

-Yhteistyö liiketoiminnan kanssa, määrittäen tiedonhallinnan prosesseja ja käytänteitä sekä tukemalla liiketoimintaprosessien toimivuutta tietojärjestelmänäkökulmasta

-Vastuualueeseen liittyvien hankkeiden ja projektien koordinointi ja toimeenpano, ja isommissa projekteissa projektipäällikkönä toimiminen

Tehtäviä ja vastuita on mahdollista muokata valitun henkilön taustan ja toiveiden mukaan. Tehtävään voi kuulua myös tietohallinnon parin hengen tiimin esimiesvastuu.

Odotamme sinulta:

Sinulla on tehtävään soveltuva tietotekniikka-alan koulutus. Kokemus teollisuuden tietohallinnon prosesseista tai vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hyödynnät tiimin ja asiantuntijakumppaneiden osaamista tehokkaasti, mutta sinulla on myös kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä ja edistää kehityshankkeita. Pystyt määrittämään tietohallinnon toiminnolle raamit ja tartut oma-aloitteisesti kehitystarpeisiin.

Sinulla on käytännönläheinen osaaminen tietohallinnon eri osa-alueista ja osaat päivittää osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Hallitset järjestelmäpuolta riittävästi voidaksesi nopeasti perehtyä myös uusiin toimisto- tai tuotantojärjestelmiin ja pystyt toimimaan tarvittaessa projektipäällikkönä hankinta- ja käyttöönottoprojekteissa. Tietohallintovastaava pääsee toimimaan yhteistyössä sovelluskehittäjien ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa mutta varsinaiset koodaustehtävät jätämme muille!

Arvostat monipuolista toimenkuvaa ja hoidat niin isot kuin pienetkin tehtävät maaliin. Järjestelmällinen työote ja palveluasenne ovat tehtävässä tarpeen. Motivoidut asioiden valmiiksi saamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta. Vaikka esimiespesti ei tuntuisikaan omalta, ovat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot tehtävässä välttämättömät.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen tehtäväkentän jätehuollon tietohallinnon parissa, asiantuntevan tiimin tukemana. Saat mahdollisuuden perehtyä yhden yrityksen tietohallintoon aasta ööhön, ja pystyt itse säätelemään kumppaneilta ostettavan palvelun sisältöä ja määrää tarpeen mukaan. Haasteita tarjoaa esimerkiksi meneillään oleva järjestelmän uudistamisprojekti, johon ennätät hyvin mukaan luomaan yhä parempaa asiakaskokemusta Mustankorkean asiakkaille.

Työskentelemme Kivääritehtaan toimistotiloissa, Mustankorkean jätekeskuksen alueella ja etätöissä tarpeen mukaan. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa ja käytössämme on liukuva työaika. Käytössäsi ovat kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelumme, joilla haluamme tukea työhyvinvointia niin työssä kuin vapaallakin. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 3.10.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen / 0505907808 tai rekry@mustankorkea.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Tietohallintovastaava

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus