Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tietokanta-asiantuntija

Tietokanta-asiantuntija

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme Tiedonhallintaryhmään Tietokanta-asiantuntijaa vakituiseen tehtävään 1.11.2022 alkaen, tai sopimuksen mukaan. 

Ensisijaiset työtehtävät osana Tiedonhallinnan ryhmäämme ovat heterogeenisen ympäristön usean eri tietokantaohjelmiston ylläpito, ympäristön kehittäminen yhdessä ryhmän kanssa sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisu. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan. Tuemme ja kannustamme myös osaamisesi kehittämisessä esimerkiksi tarvittavien koulutusten muodossa.

Olet tervetullut ryhmäämme, jos sinulla on kokemusta ja osaamista useasta alla luetellusta:

 • yhteistyö-, kommunikaatio- ja ongelmanratkaisukykyjä
 • tietokantaylläpitäjän (DBA) osaamista PostgreSQL, Oracle ja/tai MS SQL -tietokannoista
 • komentorivityöskentelystä Linux-jakelussa kuten RedHat ja/tai Windows Server
 • PL/SQL, PL/pgSQL tai TSQL -kielistä
 • relaatiomallista
 • tietokantatoimenpiteiden sekä ongelmaselvitysten dokumentoinnista
 • suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle

 • Innostuneen kymmenen hengen ryhmän, jonka kanssa voi yhdessä oppia ja kehittyä - välillä onnistumisten, välillä epäonnistumistenkin avulla.
 • Tehtävät, joiden avulla pääset kurkistamaan monitieteisen yliopiston mitä erilaisimpiin tieteenaloihin ja hallinnon koukeroihin.
 • Laajan ja monipuolisen työyhteisön, johon kuuluu asiantuntijoita kaikilta IT-osa-alueilta konesalejakaan unohtamatta. Meillä pääset tekemään itsekin, eikä työ ole vain tikettien lähettämistä käyttöpalvelutoimittajille.
 • Työn, jolla on merkitystä niin yliopistolle, yliopistolaisille kuin yhteiskunnalle.
 • Työt meillä tehdään työaikana; meillä ei istuta iltakausia ylitöissä ja liukuva työaika helpottaa arkesi sujumista.
 • Tietotekniikkakeskuksen uudet yhteisöllistä toimintaa tukevat työtilat sijaitsevat luonnonläheisessä Viikissä ja tarjoamme luonnollisesti mahdollisuuden yhdistää etätyön lähityöskentelyyn.
 •  Monitieteellinen yliopisto tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Palkkasi on tehtävään valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen noin 3200-4000 euroa kuukaudessa. Voit myös esittää palkkatoiveen hakemuksen jättämisen yhteydessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tietotekniikka-asiantuntija Tapio Piironen (puh. 02941244 99, tapio.piironen(at)helsinki.fi).

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.9.2022. Liitä mukaan ansioluettelo (CV) pdf-muodossa.

Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa: https://msap.sap.helsinki.fi. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot pyydetään ohjaamaan HR:n palveluosoitteeseen: hr-erla(at)helsinki.fi.

 

Lisätietoja Tietotekniikkakeskuksesta voit lukea täältä ja Helsingin yliopistosta täältä. Henkilöstömme (tutummin Tikeläisten) kuvaamia hetkiä arjestamme ja juhlistamme voit katsoa täältä.

 

Helsingin yliopistossa toimiva erillinen laitos Tietotekniikkakeskus on noin kahdensadan henkilön asiantuntijayksikkö, joka vastaa yliopiston tietohallinnosta, tietotekniikkainfrastruktuurista ja -palveluista. Tietotekniikkakeskus tarjoaa oppimista ja ammattitaidon kehittymistä myös omaa tehtäväkuvaa laajemmin, ison ja monipuolisen tietotekniikkaympäristön, osaavia kollegoita ja osaamisen kulttuuria sekä mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä tutkimusyliopistossa mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

#helsinkiunicareers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tietokanta-asiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso
3000 - 4000 €

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti