Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Tietoliikenneasentaja / vanhempi asentaja / Suomen Erillisverkot Oy, Rovaniemi


Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tietoliikenneasentajaa tai vanhempaa asentajaa

"Meillä Erillisverkoissa on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa", toimitusjohtajamme Timo Lehtimäki kiteyttää.

Hae meille, jos:

  • sinulla on perusosaaminen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä
  • sinulla on halu laajentaa osaamistasi sekä reipas asenne
  • sinulta löytyy vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokortti

Asentajan tehtävässä työskentelet tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä mahdollista mastotyökokemusta.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Rovaniemellä.

Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön. Tehtävänimike on asentaja tai vanhempi asentaja riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta, ja siihen sovelletaan Sähköalan TES – Energia-, ICT- ja Verkostoalan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi-osoitteeseen otsikolla: "KT asentaja Pohjoinen".

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 26.9.2021 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
@erillisverkot

Tietoliikenneasentaja / vanhempi asentaja / Suomen Erillisverkot Oy, Rovaniemi

MPS
Rovaniemi
Vakituinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus