Skip to main content

Tietoliikenneasiantuntija

Me uskomme keskeneräisiin ja epätäydellisiin ihmisiin! Me etsimme niitä, jotka eivät vielä tiedä kaikkea, ja uskaltavat tunnustaa sen.

Koskeeko tämä minua?

Vaikka osaamisesi on kovaa, ymmärrät sen, että et tiedä vielä mitään siitä, mitä vuoden päästä tiedät. Osaamisesi ei ole koskaan valmis etkä sinä ole koskaan valmis. Kaikessa keskeneräisyydessäsi ja epätäydellisyydessäsi ymmärrät sen, että me kaikki muutkin olemme samanlaisia, yhtä keskeneräisiä ja epätäydellisiä. Ympärilläsi ei ole idiootteja vaan hyvin erilaisia ihmisiä, joiden kanssa keskusteleminen rikastuttaa sinua. Etsit itsellesi ympäristöä, jossa keskeneräisyytesi hyväksytään, jossa sinun ei odotetakaan ottavan supersankarin roolia, vaan jossa pääset jatkuvasti löytämään uudelleen oman osaamattomuutesi.

Mistä on kysymys?

Etsimme asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia tietoliikenneratkaisuja asiakkaillemme ja yhdessä heidän kanssaan. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla, joita kaikkia et varmuudella entuudestaan tunne ja joista useassa on tietoliikenneratkaisujen näkökulmasta erityisiä vaatimuksia.

Ylätasolla työtehtävissä tulevat vastaan tietoliikenneratkaisujen kehitys, uusien palveluiden käyttöönotot, teknologiapäivitykset, jatkuva palvelutuotanto, uusien asiakkaiden liiketoimintatarpeiden ymmärrys sekä sen mukaisten tietoliikenneratkaisujen suunnitteleminen myynnin tukena. Voit esimerkiksi koordinoida yhdessä asiakkaan kanssa suurempaa tietoverkon migraatiota, jossa pitää ymmärtää isoja kokonaisuuksia muualtakin kuin verkon näkökulmasta. Voit olla mukana Azure-verkkojen käyttöönotoissa, osallistua laajempaan IT-palveluiden käyttöönottoprojektiin tietoliikenneasiantuntijan roolissa tai tukea myyntiä tietoliikennearkkitehdin kengissä. Palomuurien käyttöönotot ja ylläpidot ovat varmasti yksi keskeinen osa-alue työssä. Työskentelykielenä on suomi ja englanti.

Tähän tehtävään voi kasvaa ja ainakin tässä tehtävässä pääsee kasvamaan – tärkeintä on sinun halusi ja kykysi oppia uutta. SD-WAN -ratkaisut, palomuuriteknologiat, LAN & WLAN-ratkaisut, reititys ja konesaliverkot sekä julkisen pilven verkot ovat työn kovaa ydintä. Nykyinen osaamisalueesi tulisikin koostua erilaisista projektitöistä tietoverkkoteknologioihin liittyen - esimerkiksi palomuurien migraatioprojektit, SD-WAN-verkkojen käyttöönotot tai LAN- JA WLAN-verkkojen laajamittainen rakentaminen.

On huomattavasti vaikeampaa sanoittaa se, mitä emme vielä itsekään tiedä tai tunne. Teknologioiden kehitys vie meitä kuitenkin suuntaan, jossa SD-WAN, SASE ja julkinen pilvi tulevat olemaan yhä keskeisempiä asioita. Näillä alueilla pääsetkin todennäköisesti tutkimaan omaa oppimiskykyäsi.

Mitä Enfo tarjoaa minulle?

Tarjoamme sinulle paikkariippumattoman tehtävän 9 hengen tiimissä, jossa sinun ei tarvitse lunastaa paikkaasi tai ansaita muiden luottamusta – saat ne annettuna. Tiimissä kaikki tekevät periaatteessa kaikkea, mutta olemme siitä onnellisessa asemassa, että pystymme ottamaan huomioon myös kunkin henkilökohtaiset mielenkiinnon kohteet. Projektit resursoidaan läpinäkyvästi ja tasapuolisesti tiimin sisällä.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja jossa pääset edelleen kehittymään ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme tarvittavat resurssit onnistumiseen: ajantasaiset ja toiveidesi mukaiset työkalut, mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan tasapainoon, mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi ja keskittyä omaan asiantuntijatyöhösi, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Kokonaispalkka muodostuu etujen lisäksi palkan kiinteästä osasta ja bonuksesta. Huomioithan, että sijainnistasi riippuen työ saattaa sisältää jonkin verran matkustamista, kuitenkin maksimissaan kerran kuukaudessa. 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Haku tehtävään tapahtuu lähettämällä meille yhteystietojesi lisäksi CV:si tai LinkedIN-profiilisi oheisen linkin kautta viimeistään 29.8.2021 mennessä. Mainitsethan myös palkkatoiveesi. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Huomioithan, että tarkistamme ennen työsopimuksen allekirjoitusta luottotiedot. Tämän lisäksi tiettyihin asiakasprojekteihin osallistuminen edellyttää laajan turvallisuusselvityksen ja huumetestien läpäisyn.

Kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esihenkilö Joni Marjoniemi numerossa +358 50 4446559 arkipäivisin klo 15–16. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

Tietoliikenneasiantuntija

Espoo
Kuopio
Lahti
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus