Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tietosuojavastaava

Haemme kuntayhtymien yhteistä TIETOSUOJAVASTAAVAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus hakea tehtävään, jossa pääset suunnittelemaan, organisoimaan ja koordinoimaan kahden vammaispalvelualan kuntayhtymän henkilötietojen käsittelyä ja auttaa tietosuojasäännösten noudattamisessa sekä EU:n tietosuoja-asetuksen täyttymisessä. Tehtäviisi kuuluu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset tietosuojavastaavan tehtävät sekä oikeudellisen neuvonnan ja asiantuntemuksen antaminen. Toimit myös asiantuntijana digitalisoitumiseen, teknologian kehittymiseen ja pilvipalveluiden käyttöön liittyvissä henkilötietojen käsittelyhaasteissa. Lisäksi tehtävänäsi on osallistua eri tietojärjestelmien vaikuttavuusarviointien laadintaan tietosuojan näkökulmasta. Hoidat omaa vastuualuettasi itsenäisesti, kuitenkin tiiviisti yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta riittävää osaamista tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä. Lisäksi arvostamme muun julkishallintoon liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä katsomme eduksi sosiaali- ja terveyshuollon sekä vammaispalveluiden erityislainsäädännön tuntemuksen.

Odotamme, että olet työskentelytavaltasi ratkaisuhakuinen ja kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Seuraat aktiivisesti muuttuvaa lainsäädäntöä ja osaat viedä lainsäädännön velvoitteet käytäntöön. Lisäksi sinulla on halua ja kykyä kehittää ja organisoida toimintoja, johtaa tietosuojaan liittyviä projekteja ja oppia uutta. Tarvitset tehtävässä hyvää paineensietokykyä ja käytännöllistä työotetta, sekä luontaista valmiutta tiimityöskentelyyn sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet työskennellä moderneilla työkaluilla. Toimipaikkasi voi olla joko Etevan tai Vaalijalan alueella. Tietosuojavastaavan työympäristönä on Etevan ja Vaalijalan työssäkäyntialue, tarvittaessa työhön sisältyy matkustusta.

Tule mukaan tekemään työtä jolla on merkitystä!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kuukauden koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Eteva ja Vaalijala ovat savuttomia ja hajusteettomia työpaikkoja.

FAKTAT ORGANISAATIOSTA

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300 ja liikevaihtomme on noin 80 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Vaalijalan kuntayhtymä tarjoaa erityispalveluja kuntoutuksesta monipuolisiin avopalveluihin kaikenikäisille, erilaisissa elämäntilanteissa ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Vaalijalan toimipisteet sijaitsevat 16 eri paikkakunnalla Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Keski-Suomessa. Keskuspaikkana on Pieksämäellä sijaitseva valtakunnallinen osaamis- ja tukikeskus, jonka yhteydessä toimii erityiskoulu. Meitä on noin 1400 ja liikevaihtomme on noin 75 miljoonaa euroa.

LISÄTIEDOT

Saku Salonen tietohallintopäällikkö

puh. 040 304 7040

[email protected]

HAKUOHJEET

Hakuaika on 27.9. - 11.10.2021 kello 15:00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

ASIASANAT: tietosuoja, tietosuojavastaava

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Saku Salonen tietohallintopäällikkö
puh. 040 304 7040
[email protected]
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 27.9. - 11.10.2021 kello 15:00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 27.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10974214

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti