Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tietotekniikka-asiantuntija

Etsimme tietotekniikka-asiantuntijaa Verkkopalvelut-ryhmäämme.

Tietotekniikkakeskuksen Verkkopalvelut-ryhmän tehtävänä on mm. yliopiston intranet-palveluiden ja konttiympäristön ylläpito ja kehittäminen. Meillä on tarvetta kasvattaa ryhmäämme oppimishaluisella henkilöllä. Ensisijaiset tehtäväsi ovat erilaisten verkkopalveluiden kehitys ja ylläpito, järjestelmien kehittäminen yhdessä ryhmän kanssa sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisu. Työtä tehdään ryhmässä, joten lopullinen tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Tehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi keskitetyn lokitusjärjestelmän kehittämiseen, uuden metriikka-alustan käyttöönottoon tai koko Wiki-järjestelmämme uudistamiseen.

Olet tervetullut ryhmäämme, jos tulet hyvin toimeen Linux-ympäristöjen kanssa ja sinulla on kokemusta ja osaamista jostakin seuraavista:

  • Wiki-alustojen ylläpito, erityisesti Confluence ja XWiki
  • Lokitusratkaisut ja niiden komponentit, esimerkiksi Graylog, Elasticsearch
  • metriikka ja palveluiden seuranta, käytössämme on mm. Grafana ja Prometheus

Lisäksi arvostamme mm. seuraavien tekniikoiden tuntemusta:

  • Openshift- tai Kubernetes-ympäristöt
  • Ansible, GitLab, Gitlab CI/CD
  • MariaDB, PostgreSQL
  • Java tai Python -taidoistakaan ei tiimissämme ole haittaa!

Emme oleta sinun hallitsevan kaikkia käytössämme olevia tekniikoita. Tiedämme, että kukaan ei ole täydellinen, joten tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia niillä osa-alueilla, joilla sitä tarvitaan. Tehtäviä voidaan jakaa ryhmän sisällä, joten pääset itse vaikuttamaan tehtävänkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteiden ja kokemuksesi perusteella. Voimme siis tarjota mielekkäitä tehtäviä joko jo kokeneemmalle tai tuoreemmallekin tekijälle.

Tarjoamme sinulle

  • Innostuneen seitsemän hengen ryhmän, jossa voi yhdessä oppia ja kehittyä - välillä onnistumisten, välillä epäonnistumisten avulla.
  • Tehtävät, joiden avulla pääset kurkistamaan monitieteisen yliopiston mitä erilaisimpiin tieteenaloihin ja hallinnon koukeroihin.
  • Laajan ja monipuolisen työyhteisön, johon kuuluu asiantuntijoita kaikilta IT-osa-alueilta konesalejakaan unohtamatta.

Meillä on käytössä liukuva työaika, etätöitä voit halutessasi tehdä keskimäärin kolmena päivänä viikossa. Elokuussa toimipisteemme muuttaa Viikissä täysin uudistettuihin tiloihin. Teemme työt normaalin työajan puitteissa, emme harrasta ilta- tai viikonlopputöitä. Meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on joustavaa. Näköalapaikka monitieteellisessä yliopistossa tarjoaa sinulle myös erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta https://jobs.helsinki.fi/job-invite/602/ viimeistään 24.8.2022. Liitä mukaan ansioluettelo (CV) pdf-muodossa. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-erla(at)helsinki.fi.

Palkkasi on kokemuksestasi ja koulutuksestasi riippuen noin 3200–4000 euroa kuukaudessa. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä: verkkopalveluiden ryhmänvetäjä Kimmo Tykkälä, kimmo.tykkala@helsinki.fi, puh. 050 325 8762 (17.8. jälkeen)  ja tietotekniikkapäällikkö Minna Harjuniemi, minna.harjuniemi@helsinki.fi, puh. 0505112692 (15.8. jälkeen). Lisätietoja Tietotekniikkakeskuksesta: http://www.helsinki.fi/fi/it ja Helsingin yliopistosta: http://www.helsinki.fi/.

Helsingin yliopistossa toimiva erillinen laitos Tietotekniikkakeskus on noin kahdensadan henkilön asiantuntijayksikkö, joka vastaa yliopiston tietohallinnosta, tietotekniikkainfrastruktuurista ja -palveluista. Tietotekniikkakeskus tarjoaa oppimista ja ammattitaidon kehittymistä myös omaa tehtäväkuvaa laajemmin, ison ja monipuolisen tietotekniikkaympäristön, osaavia kollegoita ja osaamisen kulttuuria sekä mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä tutkimusyliopistossa mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tietotekniikka-asiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti