Skip to main content

Tietoturva-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Kiinnostaisiko tietoliikenteen, tietotekniikan tai tietoturva-alan tehtävät erilaisessa toimintaympäristössä?

Haemme Riihimäen toimipaikallemme tietoturva-asiantuntijaa

Tehtävässä ylläpidät ja kehität erilaisia tietojärjestelmiä, sekä niiden osallistut niiden testaukseen. Toivoisimme sinulta jo entuudestaan kokemusta SOC järjestelmistä ja niiden ylläpidosta.

Osallistut Millogin asiakkaiden järjestelmähankkeisiin ja niiden ylläpitoon. Tehtäväkentät muodostuvat järjestelmien kehittämisestä, testaamisesta, päivittämisestä ja tietoturva-asioista. Toimenkuvien sisältö ja vaativuus ovat osittain muokattavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.


Olisitko etsimämme osaaja?

Menestyminen tehtävissä edellyttää tietotekniikka- tai tietoliikennealan tutkintoa ja soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta. Arvostamme erityisosaamista tietojärjestelmistä sekä tietoturvasta. Toivomme, että työntekijänä toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Katsomme myös projektiosaamisen eduksi.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti Antti Juntuselle, puh. 040 315 7279, [email protected]. Antin tavoitat 15.7.2022 saakka hakuajan aikana.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7.2022 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tietoturva-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti