Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tietoturvapäällikkö

Haemme kokenutta tietoturvapäällikköä vastaamaan yhtiömme tietoturvallisuuden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, ohjaamisesta ja seurannasta. Tietoturvapäällikkönä vastaat yhtiön tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästä (ISO27001) ja varmistat, että järjestelmä täyttää sille asetetut vaatimukset ja kehittyy systemaattisesti. Vastaat osaltasi vastuualueelle liittyvien prosessien ja ohjeistusten kehittämisestä sekä henkilöstön ja toimittajien kouluttamisesta tietoturvan osa-alueella. Osallistut asiantuntijana palveluidemme kehittämiseen ja palvelutuotantoon auttaen tunnistamaan niihin liittyviä vaatimuksia ja myös löytämään eri tilanteisiin tarkoituksenmukaiset ja tietoturvalliset ratkaisut. Varmistat myös, että yhtiöllä on käytössään riittävät valvonta- ja seurantajärjestelyt sekä tietoturvapoikkeamien käsittelyyn ja raportointiin liittyvät toimintamallit.

Etsimämme henkilö on kehitysmyönteinen ja ratkaisukeskeinen tiimipeluri. Pystyt luontevasti toimimaan eri roolien kanssa ja konkretisoimaan ylätason vaatimuksia ymmärrettäviksi toimintaohjeiksi ja selkeiksi ratkaisuehdotuksiksi. Vahva asiantuntijuutesi takaa sen, että pystyt nopeasti reagoimaan eteesi tulleisiin haasteisiin. Toivomme, että asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot kuuluvat vahvuuksiisi, pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi ja innostamaan myös muita kehittymään tietoturvan osa-alueella ja vaikka olet kokenut ammattilainen, sinulla onnistuu itselläsi myös varsinaisten dokumenttien työstäminen.
Eduksi katsomme kokemuksen ICT-toimialasta ja ylemmän korkeakoulututkinnon. Valinnassa voimme käyttää soveltuvusarviointia.

Me odotamme sinulta:

 • Kokemusta julkishallinnon tietoturvatehtävistä esimerkiksi tietoturvapäällikön tai tietoturvakonsultin roolissa
 • Sinulla on kokemusta ja osaamista julkishallinnon tietoturvatyöstä ja vaatimuksista. Asiakkaamme ovat julkishallinnon toimijoita ja Inhouse-yhtiönä toimimme heitä velvoittavien julkishallinnon vaatimusten mukaisesti
 • Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä erilaisista tietoturvan viitekehyksistä ja niihin liittyvien vaatimusten jalkauttamisesta organisaation toimintaan ISO 27001/27002, lisäksi Katakri, PiTuKri ja tunnistat Julkri vaatimukset ja merkityksen.
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa
 • Kykyä toimia ratkaisukeskeisesti nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä
 • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Paikkariippumattoman työskentelymahdollisuuden
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • Mahdollisuuden päästä mukaan tekemään vaikuttavaa tietoturvatyötä osana julkishallinnon sote-ICT:tä
 • Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
 • Innostavan työyhteisön

Haku tapahtuu Target Headhuntingin sivujen kautta. Linkistä ilmoitukseen; https://targetheadhunting.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=543&key=&o=A_RJ&rspvt=gj2tbe3w7m04gccg0g048o8sw4c8sc0

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tietoturvapäällikkö

Lappeenranta
Mikkeli
Savonlinna
Hämeenlinna
Jyväskylä
Kotka
Kouvola
Pietarsaari
Vaasa
Oulu
Lahti
Pori
32200 Loimaa
Salo
Turku
23500 Uusikaupunki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 06.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti