Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimiesihenkilö, Liikuntapalvelut

Helsingin kaupungin strategisena tavoitteena on liikkumisen lisääminen kaikissa väestöryhmissä. Liikuntapalveluiden ytimessä ovat aktiivisen, liikunnallisen elämäntavan edistäminen ja sitä tukevien olosuhteiden kehittäminen ja ylläpitäminen. Liikunnan kumppanuusyksikköön perustetaan uusi tilavaraustiimi, joka vastaa liikunta- ja venepaikkojen tilavarauksista sekä varausjärjestelmien kehittämishankkeista ja ylläpidosta liikuntapalveluiden osalta.

Nyt haemme tiimiesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen luotsaamaan uutta tilavaraustiimiä Liikunnan kumppanuusyksikköön.

Tiimiesihenkilön työnkuva koostuu tiimiin esihenkilötyöstä ja johtamisesta sekä asiantuntija- ja kehittämistehtävistä tiimin tehtävien mukaisesti.

Tiimiesihenkilön johtamistyön ytimessä ovat liikunta- ja venepaikkojen varaustoiminnan ja -prosessien sekä asiakaspalvelun kehittäminen, kuten myös asiakaspalveluhenkilöstön arkityön koordinointi ja tuki. Tiimipäällikkö vastaa osaltaan myös talouden ja toiminnan suunnittelusta ja seurannasta. Työssä korostuu myös varausjärjestelmien jatkuva kehittäminen hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseksi sekä palveluiden ja tilojen käytön tehostamiseksi. Liikuntapaikkavarausten osalta tiimin työ tukee keskeisesti liikunnan kansalaistoimintaa ja sen toimintaedellytyksiä.

Tiimiesihenkilön työ sisältää laaja-alaista verkosto- ja vaikuttamistyötä sekä vuorovaikutuksellisia tehtäviä niin kaupunkiorganisaation sisäisten kumppanien kuin liikuntaseurojen ja muidenkin liikunta-alan toimijoiden kanssa. Työtä tehdään tietopohjaisesti, asiakaslähtöisesti ja osallistavia menetelmiä hyödyntäen sekä valittujen toimenpiteiden vaikuttavuutta arvioiden ja kehittäen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa, englannin kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttavat erittäin hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kansallisen liikuntapolitiikan, liikunnan kansalaistoiminnan ja liikuntapalveluiden keskeisten tavoitteiden ja toimintamallien laaja-alainen, ajantasainen tuntemus. Hakijan eduksi luetaan myös kokemus liikuntaseura- tai järjestötyöstä sekä esihenkilötyöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn ihmisten liikuttamisen parissa. Meillä pääset tekemään töitä mukavassa porukassa. Käytössäsi ovat hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet sekä Helsingin kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Yksikön päällikkö Taina Korell, puh. 040 350 1898, soittoajat: 23. ja 24.6. klo 10-12
Liikuntapalvelupäällikkö Tuuli Salospohja, puh. 040 418 4674, soittoajat: 28.-30.7. ja 6.8.
Työpaikan osoite: Konepajankuja 1, 00510 HELSINKI
Palkkaus: 3644 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.08.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-02-38-21
Ilmoitus jätetty: 21.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tiimiesihenkilö, Liikuntapalvelut

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus