Skip to main content

Haluatko kehittää osaamistasi ja esimiestaitoja hyvässä ohjauksessa hoivakodin johtajan työparina? Meillä pääset tekemään mielekästä työtä, jossa on hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet esimerkiksi esimies- tai hoivatyön kehittämistehtäviin.

Tehtävässäsi avustat hoivakodin johtajaa käytännön esimiestyössä, esimerkiksi henkilöstön resursoinnissa, työvuorosuunnittelussa ja sijaisten hankinnassa. Lisäksi pääset kehittämään asukaslähtöistä, laadukasta hoitotyötä yhdessä hoivakodin johtajan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimit myös yksikön perehdytysvastaavana ja sijaistat hoivakodin johtajaa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä hyvän ohjauksen ja perehdytyksen tehtäviisi. Tehtävässä tukenasi toimivat hoivakodin johtaja ja tiimisi sairaanhoitajat.

Työ on päivätyötä ja toimipisteesi sijaitsee Vantaalla tai Helsingissä. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Tiiminvetäjät ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys.

Odotamme sinulta

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä – tärkeintä on aito halu kehittää osaamistasi! Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja energinen työote. Olet taitava organisoimaan asioita ja säilytät positiivisuutesi myös kiiretilanteissa.

 Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla

 • sairaanhoitajan koulutus
 • lääkehoidon osaamista
 • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

 Eduksi katsomme kokemuksen työskentelystä ikääntyneiden parissa.

Tarjoamme sinulle

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:

 • Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden suorittaa lähiesimiehen ammattitutkinto oppisopimuksella.
 • Olemme joustava työnantaja.
 • Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
 • Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä.
 • Kattava työterveyshuolto
 • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
 • Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin ja autovuokraamoon.
 • HSL-matkalippuetu 50 euron arvosta kuukaudessa.

Sijainnit

Alue Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Attendo Linnanharju, Helsinki, Attendo Harmonia, Helsinki ja Vantaa, Attendo Aviapolis

Tiiminvetäjä

Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus