Skip to main content

Tiiminvetäjä myyntiin, Tampere

Etsitkö seuraavaa askelta urallesi? Omaatko jo telemyynnin kokemusta ja tiiminvetotaustaa? Oletko johtaja-ainesta ja motivoinnin mestari?

Me etsimme nyt Rainmakerille Tampereelle Team Leadia myyntitiimiin. Tässä roolissa vastaat oman tiimisi johtamisen ohella myös asiakasyhteistyöstä & pääset viemään kehitysideoitasi konkreettisesti eteenpäin! 

Tärkeimmät tehtäväsi ovatkin oman tiimin johtaminen ja valmentaminen kohti erinomaisia myyntisuorituksia sekä aktiivinen asiakasyhteistyö yhdessä asiakkaan kanssa. Odotamme että olet myös valmis tarttumaan itse puhelimeen ja näyttämään tiimillesi esimerkkiä oman myyntityösi kautta. 

Toivomme 

että olet jo hieman tiiminvetokokemusta omaava ihmislähtöinen esihenkilö, jolla on tahto auttaa oma tiiminsä parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Myyntitiimin vetämistä edesauttaa huomattavasti telemyynnin tuntemus, minkä lisäksi sinulle tulisi olla kokemusta myös omasta myynnistä&esimiestyöstä. Tiedät miten myyntiä ohjataan ja olet tavoitteellinen tuloksen tekijä, joka kommunikoi sujuvasti myös asiakkaan suuntaan. Yhteistyömme kehittyy jatkuvasti ja siksi toivommekin sinun olevan myös kehityslähtöinen ja avoin muutosten läpiviejä. 

Rainmaker 

tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä kehittymään esimiehenä ja myynnin vetäjänä telemyynnin parissa. Kannustava palkkamallimme koostuu reilusta kiinteästä pohjapalkasta sekä tiimisi tulokseen ja omaan myyntitulokseesi sidotusta myyntiprovisiosta - mitä paremmin myytte, sitä paremmin ansaitsette! Työajat sijoittuvat arkipäivisin noin klo 8-16 välille.

Kiinnostuitko? 

Hae heti paikkaa - aloitus on sopimuksen mukaan.


  

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti