Skip to main content

Tiiminvetäjä, Sähköasemat ja teollisuus

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. 

Eltel Networks Pohjoinen Oy:n Voimansiirto ja teollisuus -liiketoiminta hakee nyt Tiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle ja Vaasa-Seinäjoki-Oulu -akselille. 

Tehtävässä vastaat sähköasemien ja teollisuuden pääsähkönjakelun kunnossapidon sekä vianhoidon operatiivisesta toteutuksesta. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat myös projektiesi aikataulutuksista, raportoinnista ja laskutuksesta. Johdat ja kehität edelleen noin 5 henkilön yksikköä. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista sekä koordinoit yhteistyötä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa sähkötekniikan tutkintoa tai vankkaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Arvostamme tuntemusta sähköasemien rakentamisesta ja ylläpitotöistä. Sinulla on vähintään valmiudet työskennellä esimiehenä, olet yrittäjähenkinen ja ajattelet asioita asiakaslähtöisesti. 

Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä persoona, jolla on kyky ylläpitää projekteissaan vahva tuloksenteon tahtotila. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi. Lisäksi edellytämme hyviä IT-taitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. Eltelillä sinulla on mahdollisuus myös kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 17.7.2022 aikana alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Antti Palovaara, puh. 040 311 4983, email: antti.palovaara@eltelnetworks.com sekä työpäällikkö Ville Pikkarainen, puh. 040 311 2591, email: ville.pikkarainen@eltelnetworks.com

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Tiiminvetäjä, Sähköasemat ja teollisuus

Helsinki Metropolitan Area
Vaasa
Seinäjoki
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus