Skip to main content

Tiiminvetäjä Vantaalle

Löytyykö sinulta kokemusta logistiikka-alalta ja olet halukas ottamaan seuraavan askeleen urallasi?

Haemme asiakkuuteemme Vantaalle tiiminvetäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävässä työskentelet varastossa työhön osallistuvana tiiminvetäjänä. Huolehdit työpäivien aloitukset ja lopetukset sekä työnjohtajan tuuraukset. Tavoitteena tiiminvetäjällä on pitää huolta työntekijöiden työssä onnistumisesta ja kehittymisestä sekä toiminnan ohjaamisesta päivän aikataulutavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtäviisi kuuluvat myös muun muassa siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen sekä tavoitekeskustelut. Työskentely tapahtuu pääasiassa 2-vuorotyönä klo 06-23 välillä arkipäivisin.

Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen. Tehtävästä maksetaan nokkalisää, joka on 10 % 8. vuoden taulukkopalkan päälle.

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista, täysi-ikäistä ja oma-aloitteista tuloksentekijää. Innostut uusien asioiden oppimisesta ja työotteesi on ripeä, mutta tarkka. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla myös vahva paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle:

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

- Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

Eduksesi on aiempi kokemus esimiestehtävissä toimimisesta, mutta se ei ole täysin välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja asenteellasi innostat myös muita.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian "Hae tätä paikkaa" linkin kautta. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, (joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.)

Niina Lahti

Rekrytointikoordinaattori

[email protected]

Transval Group on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tuomme ratkaisumme ja palvelumme asiakkaan omaan tilaan, kuten tehtaisiin, tuotantolaitoksiin, varastoihin ja terminaaleihin sekä logistiikkakeskuksiin. Osa asiakkaistamme luottaa tuotteidensa varastoinnin ja niihin liittyvät palvelut Transvalin sertifioituihin ja vastuullisiin varastoihin, tilaa Transvalilla on Suomessa 320 000 neliömetriä.

Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, jatkuvaa kehittämistä sekä kustannussäästöjä. Alan edelläkävijäosaamista logistiikassa meille yli 5 000 transvalilaiselle on kertynyt 28 vuotta. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Lisäksi palvelemme lähes 800 myymälää tuotteiden hyllytyspalvelulla ympäri Suomen. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. www.transval.fi

Meillä Transvalissa #asenneratkaisee ja arkea sekä päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen

Yhteystiedot: Niina Lahti
[email protected]
Työpaikan osoite: Voutila, 01530 VANTAA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.09.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 19.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11574311

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti