Skip to main content

TIIMIPÄÄLLIKKÖ

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö, ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

Haemme palveluhenkiseen joukkoomme 

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Viikin kampuksen kiinteistö- sekä ulkoaluepalvelujen tuottamisesta sekä tiimin valmentavasta esihenkilötyöstä. Viikin kampuksen rakennukset sisältävät opetustiloja, tutkimustiloja, laboratorioita ja muita taloteknisesti erikoisosaamista vaativia tiloja.

 Mitä työtehtäviin kuuluu?
 

 Pääpaino työssäsi on tiimin henkilöstöjohtamisessa, palvelutoimintamme arjen johtamisessa sekä kehittämisessä.

 Käytännössä tehtävässä 

  • toimit kiinteistönhoitajien ja teknisen huoltohenkilöstön esihenkilönä ja vastaat heidän työn suunnittelusta ja organisoinnista
  • vastaat kiinteistönhuollon ja ulkoaluetyön palvelujen laadusta, toimintatapojen sujuvuudesta ja asiakastyytyväisyydestä
  • vastaat henkilöstön rekrytointiin, perehdyttämiseen ja ohjaukseen liittyvistä tehtävistä
  • teet työssä tarvittavat hankinnat, budjetoinnin, kustannusten seurantaa ja suunnittelua.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme vahvaa kiinteistöalan työkokemusta sekä kokemusta osallistavasta ja valmentavasta esimiestyöstä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai muutoin hankittua osaamista. Lisäksi edellytämme kokemusta taloteknisistä järjestelmistä ja ulkoalueiden hoidosta.

Odotamme sinulta hyviä esihenkilö- ja vuorovaikutustaitoja. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Kykenet myös systemaattiseen ja suunnitelmalliseen kirjalliseen työskentelyyn. 

Arvostamme palvelujen kehittämisosaamista ja –asennetta sekä tahtoa oppia uutta arjen työssä.

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja liitä mukaan ansioluettelosi su 3.8. mennessä. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan kesän jälkeen. Työpisteesi sijoittuu Viikin kampukselle. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä ylläpitopalvelujohtajaan Mika Moisioon, p. 050 318 5226, sähköposti mika.moisio@helsinki.fi.