Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimipäällikkö

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja haastava tehtävä viheralueet-tiimin johdossa?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ kunnossapitoyksikön viheralueet-tiimiin. Toimit esihenkilönä tiimin 12 viheralan asiantuntijalle, joiden tehtäviin kuuluvat rakennettujen puistojen, luonnonmukaisten alueiden ja erityiskohteiden kunnossapidon tilaaminen, sopimus- ja tilaajaohjaus sekä asukasyhteistyö.

Tehtäviisi kuuluu:
- johtaa tiimisi henkilöstöä, toimintaa, tuloksellisuutta ja kehittämistä
- osallistua tiimin resurssien ja tavoitteiden yhteensovittamiseen
- toimia keskeisten kokousten puheenjohtajana ja yksikön toiminnanohjausryhmän jäsenenä.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen, joten tehtävänäsi on myös huolehtia tiimisi osaamisen kehittämisestä ja varmistaa ammattitaidon ylläpitäminen. Omalla esimerkilläsi luot tiimissäsi ammatillista innostusta ja kiinnostusta toimintatapojen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva viheralan ylempi korkeakoulututkinto. Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme perehtyneisyyttä yleisten alueiden tehtäväkenttään sekä kokemusta julkisista hankinnoista ja esihenkilötyöstä.

Toivomme sinulta hyviä johtamistaitoja. Esihenkilötyössä koet omaksesi Helsingin kaupungin johtamisen kulmakivet; näkemyksellisyys, innostus, linjakkuus ja toimeenpanokyky. Olet tottunut työskentelemään ratkaisukeskeisesti ja vaikuttavasti. Odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä, viestintäosaamista sekä hyviä esiintymistaitoja.

Miksi meille?

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Upea toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtäväkohtainen palkkasi on 4238,60 €/kk, minkä lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää sekä harkinnanvaraista, työtuloksiin ja osaamiseen perustuvaa, henkilökohtaista lisää.

Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun. Videohaastattelukutsun lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maailman toimivin kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Yhteystiedot: yksikön päällikkö Pekka Isoniemi, pekka.isoniemi(a)hel.fi, puh. 050 386 9060
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 4238,60 €/kk
Työ alkaa: 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.08.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-02-46-21
Ilmoitus jätetty: 02.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tiimipäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus