Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimipäällikkö

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen virkaan vastaamaan vuokrauksen tuen tiimistä.

Muutama sana meistä:

Tiimin tehtäviin kuuluvat erityisryhmien vuokrasopimushallinto, vuokrahyvityspäätösten valmistelu, asumisaikaisten ongelmien selvittäminen, asuntotarkastukset, asuntojen kunnostus ja sen valvonta sekä asuntoihin liittyvät isännöintitehtävät.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Toimit vuokrauksen tuen -tiimin tiimipäällikkönä, ja lähiesihenkilönä noin kymmenelle vuokrauksen tuen asiantuntijalle. Tiimipäällikkönä johdat tiimisi toimintaa tuloksellisella ja kehittävällä johtamisotteella. Vastuullesi kuuluu vanhus- ja vammaistyön sopimushallinnon, vuokrahyvitysvalmisteluiden sekä asumisaikaisten ongelmien selvittelyä. Koordinoit sosiaali- ja terveystoimialan tukiasuntojen sekä kaupungin työsuhdeasuntojen asuntotarkastuksia, kiinteistöhoitoa ja remonttitilauksia. Lisäksi vastaat kiinteistöhoitoon liittyvistä tilauksista ja mahdollisten puutteiden ja korjaustarpeiden esiin tuonnista.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan merkittävästi ihmisten toimintaympäristön laatuun. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat tiimin esihenkilön tehtävät sekä kiinteistöjen ylläpitoon liittyvien huoltotöiden organisointi ja seuranta. Tehtäviisi sisältyy asiantuntijatyön lisäksi myös päätösvaltaa ja asiakaspalvelua.

Viisi syytä valita meidät:

-Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan asuntovuokrauksen tukitoimien saralla sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

-Pääset tekemään merkittävää työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi.

-Saat mukavat ja osaavat kollegat sekä moniammatillisen yhteisön tuen.

-Pääset työskentelemään monipaikkaisessa työympäristössä. Upea toimitalomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden ja arvostamme vapaa-aikaa.

-Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut.

Viran kelpoisuusehto:

- soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto

- työkokemus rakennus- ja kiinteistöalalta

- suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito

Tehtävässä tarvitsee näkemystä kiinteistöalalta ja vuokraustoiminnan kokonaisuudesta sekä kykyä soveltaa vuokraustoimintaan liittyviä lakeja, asetuksia ja menettelyohjeita käytäntöön.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, kehittämiskyvykkyyttä sekä strategia- ja tavoitesuuntautunutta, osallistavaa ja kannustavaa johtamisotetta.

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen tehtäväkohtainen palkka on 3725,91 €/kk + mahdolliset lisät.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-02-73-21. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: yksikön päällikkö Oscar Ailio, oscar.ailio(a)hel.fi tai puh. 0406125141 soittoajat 1.10. klo 9-11 ja 6.10. klo 9-11.
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 3725,91 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.10.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-02-73-21
Ilmoitus jätetty: 24.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10971242

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tiimipäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus